Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style spodnje perilo

spodnje perilo

Dekleta, ženske!

Mene pa zanima, kje nakupujete spodnje perilo, katero znamko, kakšnega imaste, za kakšne priložnosti?
Sama iskreno priznam, da se mi ne da zmeraj pedinati in dam gor navadne Beti Boa :)))
Seveda, ko se počutim posebno, dam gor Lisccin gel bra, tangice, vse čipkasto, dobre žabe…
Doma imam pisan izbor: za vsakdan Beti-Boa, služba: Skiny, Logg, push up modrčki…
Nabavljam pri nas in v tujini. V Avstriji kupujem v H&M, v Italiji pa v Standi večkrat naletim na zelo dobre, vsakdanje, športne modele.

Pozdrav,
Lina

S kod pa si? Jaz namrec kupujem na Bledu, no pa v H&M-ju.

Jaz sem pravi maniak spodnjega perila in obvezno moram imet lepo spodnje perilo. Vsak dan se pač moram počutit sexy, zato izbiram čisto posebne modele in pa seveda morajo bit različnih barv. Hmm….znamke, ne vem katere so, ker se jih ne spomnem, vem le, da imam par od La perla in pa če se ne motim od Max Mare. Moja mama me je naučila, da moram bit vedno urejena, ker nikoli se ne ve kaj rata…npr. prometna nesreča (trkajmo), in pol bom v bolnici v nekem raztegnjenem modrcu? 🙂 Ma ne aaaa….. Tako, da sem vedno rada urejena.

Pa s tem ko ti nosiš bolj športne modrčke nisem hotela rečt, da nisi sexy. :)) Vsak ima svoje okuse, a ne? Lepo se imej!

Zanima me kje je to v Italiji…??

Budimpešta—kakšna Lisca..nimam jaz denarja..da dam za en komplet 10.-15.000 sit, še boljše kompletke pa noro perilo dobim tm za 2000-6-000 ampak kakšne da dol padš..in jaz ne kopujem v Sloveniji.to je rop. od mene ne dobijo več denarja…zdej samo zaradi perila se ti ne splača tja hodt, imajo pa v Italiji tudi fajn zadeve ja

Redko kupujem komplete, ceprav so mi ful lepi.
Ponavadi nosim tangice in modercek v isti barvi. Kje? V skinny-ju najveckrat, pa v H&M v avstriji…

ZA truth hurts

Ojla, jaz se pa zdaj v kratkem s kolegico odpravljam v Budimpešto, bova pa obe prvič tam. Ali bi lahko povedala, kje v Budimpešti nakupuješ?
Hvala

Maja

ja imenuje se CHINA MARKET, (zato ker prodajajo večinoma Kitajci)malo izven je…beri 5-10 minut z tramvajem.,..bom dons kolegu poslala email da mi pove kere številke vse peljejo tja…in ne kupovat na glavnih ulcah..ker je ista cena kot pri nas, včasih ko slišijo tujca cene malo dvignejo, tako da ti kar zbarantaj,, .sem pa zelo zadovoljna,,,kakovost je super…..

Kje pri nas se lahko kupi puch up moderčke?

Za truth hurts

Nalepša hvala, če ugotoviš, kateri tramvaj pelje do tja, bi bilo pa sploh super. Hvala za nasvete.

Lep pozdrav z deževne Primorske

Maja

V Nami (LJ) ima Wonderbra super push-up modercke.

A niso ti modrčki Wonderbra zelo dragi okoli 7.000, se zravn dobiju tudi tangice iste barve? Pa tudi so čisto enostavnih oblik, takih svetlečih materialov? To mi ni prou všeč.

Hm jaz sem dala za svojega neki cez 11.000 SIT,… 7 tisoc za modercek pa res ni tako zelo drago. Sploh pa ne za push-up. Niso vsi iz svetlecih materialov. KAj so zate enostavne oblike pa tudi ne vem,…
Jaz ne maram cipkastega perila.
Imam pa navadno probleme z velikostjo tangic. Pri teh kompletkih so najmanjse stevilke navadno grozno velike. 🙁

LP,
Tilka

Pa kaj res vse toliko date za perilo? Ni tu nobene, ki ne kupuje dragega perila?
Pa še eno vprašanje: koliko modrčkov in hlač imate?

Ste že videli v trgovini čno perilo (+ malo zlate barve) LISCA, ki je tudi na plakatih izvoljena??? Ali je lepo, kakšen je modrček (kej push up?) in kakšnega kroja so tangice? Mogoče veste koliko cca. stane moderček + tangice te kolekcije Lisce? Thanx papa

Meni so pa spodnje hlacke/tangice od lisce, skinny, palmers,… ful prevelike. Mogoce ve katera kje dobiti manjse?

ok..če on mi je tko napisu…tja vozi številka 28 u glavnem…ni mi napisu kaj gor piše,,,joj zihr je mislu da je to samoumevno…..načeloma ko si na 28 je to to…drgač pa če greš v kelletiju(2 postaje od glavne) na 24 prestopis 3 postaje in greš z 28 eno:))mu bom še poslala mail,.,,,da nej napiše kaj more na avtobusu pisat:)))upam da že nisi šla..drgač je taxi tm zlo pocen,..

narobn nick sm mela:))

Za truth hurts

Najlepša hvala za trud in informacije.

Maja

Aja, tja pojdem drugi teden v decembru. Sem prepričana, da mi s tvojim informacijami ne bo težko prit do trgovine.

Pa pa

Maja

New Report

Close