Najdi forum

škornji?

Rada se oblačim preprosto, pa vendar malo pogledam, kaj je moderno. Velika sem 168 cm, 60 kg, frizura kratki, blond lasje. Rada nosim jeans, taki malo drugačni groji (prešiti na kolenih…), malo na zvonec ali pa žametne hlače tudi spodaj širše pa ozke v stegnih. Do tukaj vse lepo in prav. Rada pa bi malo spremenila stil zgoraj, ne več navadnih klasičnih puloverčkov in majic. Kaj bi mi priporočali? Pa še glede škornjev, ki so letos moderni. Ali k takšnim hlačam, kot jih nosim lahko obujem škornje in kakšne (s peto…?). Drugače mi je zelo všeč stil Shakire.
Hvala že vnaprej za odgovor in še pohvala vaši rubriki!

Andreja

Spoštovana Andreja!

Če pravilno razumem, si želite malo svežine v vaši garderobi, predvsem zgornjih delov oblačil, ki naj bi bili pestrejši in neklasični.
Predlagam, da pričnete pri modnih dodatkih, kot je npr. pas. Pasovi so letošnjo sezono zelo izpostavljeni in na izbiro v vseh možnih oblikah in materialih. Aktualen je semiš, dolge rese, kovinski dodatki, …
Temu izhodišču dodajte škornje v podobnem stilu (iz usnja ali semiša), pete so seveda najlepše, najelegantnejše, najbolj odštekane, visoke! Če se v njih ne počutite najbolje pač izberete nižji model!

Lep pozdrav, Suzana Šisernik

Hvala za odgovor, smo še ena malenkost me zanima. Ali pas lahko nosim na jeans oz. na kakšne hlače pristaja. Kaj pa zgoraj? Srajčke ali puloverčke?

Hvala še enkrat za odgovor.
Andreja

Draga Andreja!

Pas lahko nosite na džins, seveda pa je odvisno, kako ga boste pripeli:
– skozi zanke na nižje krojenem pasu
– čez srajico, nižje na boke
– samo čez hlače, zgoraj pa oprijeta majica ali puli
– druge variante

Trenutno me navdušujejo predvsem srajice in to priporočam tudi vam!

Lep pozdrav, Suzana Šisernik

New Report

Close