Jokanje
Ja, samo kje naj dobim led takrat, ko jokam? Zadnje čase prav čutim potrebo po jokanju (najbrž, ker sem vedno vse zadrževala v sebi…) in se je pač treba zjokat. Samo kaj, ko pa ni “priložnosti” za to. Včasih se niti ne zavem, da jokam, ampak to opazim šele potem, ko mi solze polzijo z obraza…
Ok, bom poskusila z ledom ter z nasveti, ki ste mi jih dali. Samo ne vem, če bo to odgnalo rdeče, zabuhle očke. Hvala se enkrat!
Visine kapljice res niso slabe,ampak je vprašanje koliko škodijo,če jih preveč uporabljaš?!Se pa dobijo v Avstriji homeopatske kapljice za oči, ki so po moje manj škodljive.Problem vseh teh kapljic pa je,da so v prevelikih embalažah,saj ko jih enkrata načneš so uporabne samo en mesec (zaradi bakterij),torej vržeš 90% proč.
Ej, vse mislimo, da smo sam punce jokice… pa nismo!! smo sam tolk face, da si upamo priznat 🙂
Demie,
vsak ma včasih tiste trenutke, ko se mu zdi, da ma tolk vsega v seb, da mora it ven pa pika… pa čeprav ti mogoče ni čist jasno zakaj se jočeš… ampak tisto, ko nekateri pravijo, “sej nič ne pomaga, če se zjočeš” po moje ne drži… če ne druga ti je mal lažje… že to pomaga…
…če pa bo taka sila, pa ne bo nobenga “cukrčka” v bližini pa… I’m here!! :*
LP, Anita
Zdej pa rabim čas za premislek…. katera kazen bi bila najprimernejša za mojo Demie?
hmmmm…. zaenkrat le opozorilo… če pa to ne zaleže pa se pazi ti Anitkice, zna bit huda (če verjameš;) …da ne slišim več tega… “potem pa se spravimo na teženje naših prijateljev s temi svojimi problemi;))”…. JASNO?
;)))))
ciao