operacija nosu
Punce, živjo!
Pred osmimi leti sem imela estetsko-funkcionalno operacijo nosu v Kliničnem centru v Ljubljani.
Po funkcionalni plati (lažje diham) sem z operacijo zelo zadovoljna, po estetski pa manj, saj mi je operater preveč “pobral” konico nosu in mi jo naknadno popravljal z vsadki hrustanca (iz notranjosti nosu in izza ušes), pa še vedno ni čisto OK: če dobro pogledaš ali pa pod svetlobo se vidi, da je konica nosu “doštukana”, poleg tega pa je ena nosnica (prav zaradi manjkajočega hrustanca) za malenkost nižja od druge. Torej: desna stran nosu je zelo lepa, leva malo manj. Res moram te stvari prav povedati, da se opazijo oz. me je treba v nos zelo zelo natančno pogledati, da se to opazi. Pa vseeno. Mene moti in še bi želela manjši popravek.
V KC ne grem več, ker pravijo, da je nos popolnoma v redu oz. se mojemu operaterju (kirurgu, ki me je operiral) niti ne zdi vredno, da bi me pogledal!
Proim, svetujte mi: Kam naj se obrnem: na dr. Čoklovo ali na dr. Glumičića? Kakšne izkušnje imate ve, ki ste si dale operirati nos pri enem ali pri drugem?
Hvala in lep pozdrav,
Lina