Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ravnanje las

Ravnanje las

Pozdravljeni!

Imam močne, dolge in ne prav ravne lase, ki se proti koncu las zavijajo v večje kodre. Močno si želim čisto gladke lase, toda kljub temu, da uporabljam sredstva za ravnanje, ni željenega učinka. Poskusila sem tudi pri frizerju, ki se je celo uro zelo trudil zravnati lase z vročim ravnalcem, pa mu je komajda kaj uspelo. Zadnjič pa sem videla v neki reklami parni ravnalec las in sedaj me zanima vaše mnenje: kakšne so izkušnje ravnanja s paro in če takšen način poškoduje lase, če se ga pogosteje uporablja?
Pa še to: za mojo mami iščem havbo za sušenje navitih las in ne vem, kje naj jo iščem. Baje obstajajo takšne, ki so sestavljive, za domačo uporabo.
Hvala za nasvet in lep pozdrav.

Pozdravljena! Želja vsake, ki je naravno skodrana je, da bi imela ravne lase in obratno. Ampak nakaj so nam že starši položili v zibelko in tega ni mogoče spremeniti. Naj ti povem, da si sama nikoli ne boš zravnala lase tako kot pri frizerju, ker gre za drugačne, frizerske prijeme. Žal te moram razočarati. Svetujem ti, da se z naravnimi lasmi sprijazniš, jih nehaš uničevati z ravnanjem in si poiščeš primerno frizuro in kodre še poudariš. Ne nazadnje pa prihajajo počasi nazaj v modo.
Haubo za domačo rabo boš najdla v vsaki bolje založeni trgovini z takimi pripomočki. Mogoče Big-bang, ne vem natančno, ker mi frizerji uporabljamo profesionalne pripomočke.

Šminka!

Haubo za sušenje las imajo v Merkurju, je sestavljiva, skratka za domačo rabo.

Se najlepše zahvaljujem za pomoč! Si bom šla ogledat in morda tudi kupit.

Svetujem ti nakup taksne, ki jo obesis za vrat, pokrivalo pa se napihne. Kabel je ponavadi dolg nekaj metrov in ne bo omejena na sedenje. Big beng je verjetno najcenejsi

New Report

Close