Preliv ali barva?
Pozdravljeni!
Postavila bi vam enostavno vprašanje: Kakšna je razlika med prelivom in barvo? V čem je razlika v škodljivosti? Koliko časa je kaj obstojno in kaj je boljše?
Jaz osebno imam dolge blond (naravne) lase, ki pa počasi temnijo in postajajo temnejši. Ne uporabljam ničesar, ne barv, ne pramenov. Lasje so močni in zdravi, moti pa me le to, da so nekako puste barve, ker kot pravim niso več tako lepo blond, kot so bili pred leti. Želela bi jim dati malo osvežitve, leska, svetlejšega videza.
In ravno zato postavljam to vprašanje: Kaj je boljše? Barva ali preliv za rahlo posvetlitev, brez velike škode! Katere produkte mi priporočate? Katero številko izbrati za mojo barvo las?
In še eno vprašanje: Kaj menite o izdelkih Joico, hrvaškega porekla?
Lepa hvala za odgovore in lepe praznike!
Suzana
Prelivi ne vsebujejo amoniaka in nimajo moč posvetlitve. S prelivom si ne moreš lase svetliti!!! Za blond barvanje tako ne pridejo v poštev. Pri blond laseh uporabljamo prelive le za kakšne obledele špice, ki so barvane….Lahko si umisliš posvetlitev las s prameni z barvo ali z belilom brez amoniaka, a žal brez kemije ne gre.!! V trgovini pa žal trgovke nimajo pojma in strankam pod prelive prodajajo čisto navadne barve. Ne bi rada žalila trgovcev, a žal je mnogokrat tako.
Joico izdelki niso hrvaškega porekla ampak ameriškega, So izredno kvalitetni in ti jih priporočam.