koza okrog oci
Lep pozdrav!
Pametni vprašajo, zato se ne obremenjujte s tem ali postavite bedasto vprašanje ali ne. Bolj se bom obremenjevala jaz, če vam napišem bedast odgovor.
Nega okrog oči je zelo specifična, še posebno zato, ker je koža okrog oči tanjša in veliko bolj občutljiva kot pa na licih. Prav prvi znaki staranja so največkrat vidni prav okrog oči, kot drobne gubice in linije. Zato je potrebno že v mladosti posvetiti posebno pozornost prav negi okrog oči. Žal menim, da mastna krema ni rešitev. Sicer ne vem katero kremo uporabljate, verjetno pa vsebuje tudi sestavine, ki so preveč agresivne za nego okrog oči.
Svetujem vam, da si izberete posebno kremo namenjeno predvsem negi okrog oči.
Pazite nato, da je krema le nadomestek vlagi v koži ter ne vsebuje raznih kislin, ki preprečujejo nastanek novih gub. Glede nato, da ste še najstnica, pazite le, da predelu okrog oči namenite dovolj vlage. Na tržišču je kar nekaj takih krem. Posvetujte se v trgovinah, svetujem vam v mesecu januarju, kajti v tej decembrski nakupovalni mrzlici, boste težko dobila kvalitetno svetovanje.
Lp Nada
lep pozdrav!
jaz bi tudi rada nekaj vprašala v zvezi s kremo okrog oči.Stara sem22 let,ali je primerno ,da za nego kože okrog oči uporabljam mandeljevo olje?kožo imam bolj suho.Kaj pa zagrebški “Melem”nekje sem prebrala,da večina hrvaških manekenk uporablja to kremo za okrog oči,čeprav je namenjena razpokanim in suhim ustam(če slučajno ne veste za kakšno kremo gre,naj vam povem da je najbolj podobna vazelinu),
Hvala za odgovore in želim vam vesele praznike!!!