Isa Dora
Pozdravljeni!
Kje kupiti kozmetiko Isa Dora v Ljubljani?
Kateri tekoči puder in kateri puder v prahu naj uporabljam pri nečisti koži?
Na licih pa imam tanko, občutljivo kožo, na kateri se pogosto pojavijo rdeči madeži? Stara sem 27 let. Mozolje dobim pred menstruacijo, drugače je O.K.
Mimogrede še vprašanje, kaj menite o kozmetiki Kahne?
Hvala za vaš trud in delo, ki ga opravljate, Liza.
Lep pozdrav!
Kozmetiko IsaDora lahko kupite v naslednjih trgovinah v Ljubljani:
Metalka, Muller Čopova in Muller BTC, Limoni CITY-Citypark BTC, Nama, Centromerkur, Drogerija Aloja-tržnica Koseze…
Glede pudra pa: težko je definirati kater puder bi bil najbolj priporočljiv. Zanima me kaj ste do sedaj uporabljala ter kako ste bila zadovoljna z uporabljenimi proizvodi.
Glede pudra v prahu ali v kamnu svetujem, pri nečistih kožah uporabo pudra v kamnu, ki rahlo tudi “popivna” maščobo. Svetujem vam uporabo transparentnega oziroma brezbarvnega pudra v kamnu, ki fiksira tekočo podlago, ne spreminja pa vam barvne osnove tekočega pudra. Torej, če tudi spremenite barvni odtenek tekočega pudra, lahko še vedno uporabite isti transparentni puder v kamnu.
Skoraj vse blagovne znamke imajo transparentne pudre.
Klede kvalitete blagovne znamke Kahne pa tudi ostalih blagovnih znamk pa toliko: vsi proizvodi so dobri za svojo ceno.
Pišite mi glede tekočih podlag, ki ste jih že prizkusila, tako bova lažje izbrali puder namenjen vaši koži.
Lp Nada