Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje lahko kupim nogavice do pasu, a…

Kje lahko kupim nogavice do pasu, a…

…z izrezanim sprednjim in zadnjim delom. Gre za varianto klasičnih nogavic (žab) do pasu, vendar se od teh razlikujejo po tem, da niso v celem. Gre za to, da mi gredo navadne nogavice pod hlačami na živce, glede “samostoječih” pa se bojim, da mi bodo lezle dol. Baje jih dela Polzela in Sisi, vendar v Emporiumu (LJ) tega modela nimajo.
Pa še to! A ima katera res dobre samostoječe nogavice (debelejše), ki RES ne lezejo nikamor in so v pravem pomenu samostoječe? Katera firma in kje jih lahko dobim?
Hvala že vnaprej. LP

Neckermann (z izrezom) ima kar nekaj modelov…

Hvala, ampak žal nimam časa čakat na prejem po pošti. Še kakšen predlog?? Pozabila sem povedati, da me zanima v LJ.

Po erotičnih butikih poglej..

Jaz imam kar nekaj samostoječih nogavic (ki nimajo NOBENE veze z erotičnimi butiki ipd…), imjo silikonski trakec in ne lezejo dol. Mislim da so od Lykre al nekaj takega!

Jaz sem si samostoječe vedno v Fabianiju kupla in mi nikoli niso lezle dol, še one navadne mi bolj.
lp

Te z izrezom lahko kupiš v seks šopih.

Delam v Fabiani in kar sem jaz imela samostoječih iz naše trgovine mi niso lezle dol.

New Report

Close