Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Podočnjaki !!!

Podočnjaki !!!

Pozdrav vsem!

Mogoče to moje vprašanje ne spada na to stran, a vseeno vas bom vprašala za vaš nasvet. Sedaj, ko sem rodila sem dobila obupne podočnjake. Saj si naličim puder in vseeno so še opazni podočnjaki. Prosim vas, če katera ve od vas kaj bi naredila, da nimam več podočnjakov. Kateri puder bi bil naj boljši za podočnjake, namreč sem bolj temne polti. Hvala vsem za odgovor.

Lep preostanek Božiča vam želim

Doroteja

Živjo Doroteja!

Jaz po neprespani noči uporabim kremo proti podočnjakom – recimo od Nivee se da kupiti v DM, stane pa nekaj manj kot 2000 sit (okoli 1800). Trenutno sama uporabljam eno od Oriflama, pa je nek srednji učinek bi rekla. Da pa so podočnjaki še manj vidni, uporabi korektor za prekrivanje podočnjakov (puder ne bo pomagal najbolj). In sicer zelo svetli odtenek.

Lep dan!

A in te kreme proti podocnjakom celo pomagajo? Jaz sem slisala namrec da sploh nimajo ucinka!

Za Niveino ne vem. Bom pa si jo v kratkem kupila in preiskusila kako je s tem. Sicer pa si jaz vsak večer namažem predel okoli oči, da nimam suhe kože – predvsem po ličilih. Jaz si zjutraj namažem oči zaenkrat še s tisto od Oriflama, je pa ful mastna in je treba dat zelo malo količino gor, pol malo pudra v prahu, da se mi popivna in na koncu še tisti korektor.

Živjo!
Tudi jz imam dost temno polt in uporabljam korektor Shiseido (2). Res, da je dost drag- okoli 5000, ampak je tud zlo dobr. Drugače imam zlo vidne podočnjake, ampak jih korektor kr dobr prekrije (ne čist, ampak so veliko manj vidni) in če ne pretiravaš z njim, se tud skori ne vid da maš kej gor. Ti ga priporočam.
lp Pepsi

New Report

Close