Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema za roke

krema za roke

Ojla, punce, a imate kako dobro kremo za roke, meni je ne uspe najti, imam zelo suho kožo po rokah in bi res nekaj pametnega rabila.
Hvala, Branka

Od kozmetike Afrodita – Oliva krema za roke.

V Sparu – oazi za roke so mi svetovali navadno olivno olje. Poskusi.

Men je super od Bale-e krema za roke (kupi se v DM-u), taka mal zelenkasta tuba… ampak, če imaš fejst razpokane pol bi blo pa boljše še bolj mastno… malo se posvetuj v drogerijah…

LP, Anita

Jaz sem definitivno za L OCITANE!

Sama do zdaj nisem prenesla nobene kreme na rokah, ker me moti, da imam mastne roke. Lavendlova krema od Locitana pa se takoj vpije, kožo naredi prijetno mehko in diši fenomenalno.
Kolegici, ki dela v baru, pa sem za darilo kupila bolj mastno z shea maslom, tudi Locitanovo. Jo ful pohvali, ker ji grejo vse kreme dol, ker ima roke veliko pod vodo, ta ji pa ne gre.Imajo pa še druge kreme za roke…

Cene so pa zelo visoke….od 3000 dalje. Ampak vredne svojega denarja. Vsaj zame. Imajo pa trgovino v City parku.

LP damjana

včasih sem uporabljala REVLON kremo za roke, mislim, da se je imenovala milk&honey, cena je bila okoli 800 SIT. Super zadeva.

Nature shop – jojoba&breskev (dobi se jo v trgovihah Vonj narave) -odlična!!!

Jaz pa uporabljam Cera di Cupra, ki se kupi v DM.
Je iz čebeljega voska in tudi ni pretirano draga.

SansSoucis.

lp

L’Occitanova je res čudovita. In voda je ne spravi dol, ker nima glicerina, ampak samo naravno karitejevo maslo. In super hitro se vpije.

LP,
Martina

New Report

Close