Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style jutranje gube

jutranje gube

LP
Pravijo da po 30.ih letih so vsak dan bolj opazne gube. Mislim, da je res. Čeprav niso tiste globoke so vidne in zgledajo kot pajkova mreža. Uporabljam kremo za oči ampak še vedno ne vem, katera naj bi bila najboljša oziroma kaj naj vsebuje. Kot drugo vsako jutro ko se zbudim imam pod očmi globoke gube, katere so nastale med spanjem, te so po par urah manj nevidne. Vedno so iste linije. KAr ve storite proti gubam, kako se znebite jutranjih gub. Mogoče bi pomagalo ,da bi spala brez blazine? Prosim povejte svoje. Hvala

Kakšno kožo pa imaš drugače,suho ali bolj mastno,tanko ali debelo(meni se dogajo isto ,pa če imaš tako kožo kot jaz ti bo mogoče pomagal kakšnem moj dodaten nasvet) ?
Brezveze brez blazine,ker glavo spet moreš položit na jogi.Raje probaj z bolj gladko prevleko za blazino, npr.svilnato.Pravijo da tako se ti zjutraj ne poznajo tiste preleženine,gube ,ki jih dobiš ko glavo tiščiš v blazino.

Josipa Lisac je v enem intervjuju dala takle nasvet: vedno spim do 11h in to samo na hrbtu, “da se mi lice ne izguzva”!! Baje to drugo prakticira od 15 leta starosti.
:o)))

Kaj naj rečem lahko nji, ki lahko spi do 11 ure. Jaz vstanem ob 4.40 razen ob nedeljah. Kaj takega si niti na dopustu si ne morem priviščit. Spat na hrptu pa je tudi ena mora.
Nekje se zasledila, da v jutranjih urah stavimo na oči 2 mrzli žlici s hladilnika in naj bi vsaj malce pomagalo. Je kdo sproval?

New Report

Close