Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style BIKINI – help!!

BIKINI – help!!

Imam neverjetno občutljivo kožo na bikiniju. Depiliram se z voskom pri kozmetičarki, pa se mi vseeno veliko dlak vraste kar globoko pod kožo. Probala sem marsikaj. Nič. Tam je koža že kar flekasta od raznih brazgotinic ipd. Sploh se ne upam dati več v koplalke. Ker grem čez 1 mesec na potovanje, kjer se bom kopala, mi prosim pomagajte.

Kakršenkoli nasvet bo zlata vreden

Zvezda

Ojoj…..

…..sm sam enkrat to nardila pa nikol več….res da maš za neki časa mir sam…..k se mi pol vse vrašča pa pol mozoli in mozolčki pa fleki….jst mam s tem problem tud po nogah….
…v glavnem, ko sm mela ta problem mi je ena kolegica priporočila nej z gobico mal bl grobo drgnem noge in bikini predel , ker pol pač zdrgneš povrhnico al kako se temu reče in potem tiste dlake lažje vn pridejo in se ne vraščajo…..
….res sm mela flekce povsod in sm se jih po tem k sm se nehala depilirat na tak način znebila….res pa je, da je to mal bolj trajen postopek….sam pol enkrat ko se ti koža obnovi se jst nebi več depilirala, ker očitno maš tako kožo in boš spet na istem…

lp

Jaz sem brijem redno. Brijem se z navadno želetko, po britju pa se namažem z lotionom po britju od Niveje (za moške). To meni pomaga in po tistem se mi mozoljčki ne pojavljajo in koža je gladka.

Jaz ti priporočam potapljaško tuto……no, malo heca mora bit. Ne vem kako ti pomagat. Sama nimam takšnih problemov. Enkrat sem si bikini predel depilirala z voskom, pa so mi vse žilice popokale in je res nesmiselno. Raje vzemi britvico v roke in veselo na delo. 🙂

Jaz uporabljam še vedno britvico, najboljša je Gillette za ženske. Na eni oddaji sem zasledila ,da lahko pomagato dlakam ki so so se vrasle v kožo z nanašanjem masla na tisti predel. Nisem provala. Mogoče pa pomaga.

Zivjo!

Ja tudi jaz sem slisala,da pomaga “ribanje” z gobico proti vrascanju dlak,samo pregrobo pa spet ne,da ne bodo druge vrste tezav,kar se pa flekov tice meni zelo pomaga Bepanten,kupis jo v lekarni in pomaga sploh za vse spuscaje,fleke srbecice….. na kozi sploh,jaz jo uporabljam tudi na obrazu,da se ne poznajo brazgotinice od kaksnega stisnjenega mozoljcka!sicer pa tudi to ne pomaga cez noc,so pa rezultati vidni v kaksnem tednu!
veliko srece!

Pa ja.

New Report

Close