Najdi forum

Ali ima mogoce katera katalog od avona?

JEP,JST JIH MAM ENE PAR.ZAKAJ?

Izgubila sem svojo prodajalko, pa bi rada nasla drugo. Ali mi lahko posljes katalog?

ŽIVJO!

Moji prodajalki je ime Edita,pokliči jo na tel:041/385-483 Upam,da ne bo jezna,ker tle objavljam njene podatke.Mislim,da je danes pobirala zadnja naročila za januarski katalog,tko da ti moj katalog itak ne bi več prišel prav.Je zlo fajn punca,ekspertica na tem področju,fer glede svetovanja…Najbrž veš,da boš potem vsak mesec dobivala nov katalog.Če pa vseeno hočeš moj januarski katalog,me pa obvesti,pa ti ga bom poslala,O.K.?Pa povej mi,če se boš uspela zment z njo.Upam,da ne živiš nekje zlooo deleč.

Maja

Jaz imam Oriflamove, če te zanima kozmetika. Sem pa iz Ljubljane. Pošlji mi naslov na mail.
LP
Katja

Evo,poslala sem ti mejl,če še mogoče nisi opazila,te še tu opozarjam,da ga odpreš.

Maja

Nič nisem dobila. A se zanimaš za Oriflame kozmetiko?

Ne,pri Avonu naročim samo kakšno maskaro ipd.,drugače pa se navdušujem nad trgovino Lush na Magistratu,kjer prodajajo naravno kozmetiko.Mejl sem ti poslala,očitno še ni prišel do tebe.Nisem te razumela,čigav naslov hočeš,ker ta moja prodajalka (če se boš obrnila nanjo) sama pride k stranki.A ti pa naročaš preko kataloga pri različnih kozmetičnih hišah?

Ja, dostikrat naročim kaj po katalogih.

Maja – tudi meni je Lush všeč .Kaj imaš najraje?

Men je všeč King of the skin,pa une različne krogle za v banjo,zdej sem probala tud masko za lase-un zmazek,ki ga imajo v takih dveh posodah,uredu pa so tudi šamponi.A si ti probala kreme za obraz?Ena je baje takšna,da če si ti kakšen mozolj naredi,se s tistim namažeš in pol uplahne.

Krem še nisem probala. Uporabljam pa mila v kosu- Banana Moon in Red Rooster.
Priporočam ti (v dvoje) masažno ploščico Black Magic. Šampon v kosu, ki naredi zelooo mehke lase – Trichomania z vonjem po kokosu, nimam pa še balsama in rada bi takega, ki bi moje dolge skodrane (ne pretirano) lase malo umiril in ločil kodre. Poznaš kaj takega??
Ko bom šla v Italijo ( kupujem v Lush v Udinah, ker mi je bliže) pa si bom vzela še King of the skin in talko Silky Underwear, ki ga na lushevem forumu zelo hvalijo, pa Babyface za čiščenje obraza in še kakšno malenkost in potem bom počasi že bankrotirala….

Ja,če se hočeš mal opremt s kozmetiko v Lush-u,te kr ornk košta.Zdej hmal enkrat grem v mest,pa bom sprobala še kej od tega,kar si mi svetvala.King of the skin je pa res the best.Jst sm se dons zjutraj stuširala in z njim namazala in mam še zdej ful mehko kožo,tko kt bi bla skoz ful navlažena koža…žametna koža.

MAJA

Kje je lush forum in kje trgovina v udinah?

Lush forum:
– italianski:
– mednarodni (angleški):

Ena trgovina je v trgovinskem kompleksu Citta Fiera malenkost izven Udin v smeri Martignacco, druga pa v strogem centru Udin (Galleria Bardelli).

New Report

Close