Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style frizura za dolge lase

frizura za dolge lase

živjo!
imam dolge lase in iščem kakšen predlog za frizuro-vsakdanjo ali bolj večerno. ostrigla se ravno ne bi, zato bi rada iz svojih dolgih las naredila kaj novega! hvala vsem že v naprej za odgovor!

Ja, Lara vzela si mi iz jezika. Lasje imam lepe in jih ne bi strigla (vsaj ne pretirano), ampak sem že pošteno naveličana čopa ali spuščenih (beri neukročenih) las. Ali obstaja kakšna stran na internetu z dobrimi predlogi oz. pozna kdo kako dobro frizerko?

Andreja

no, andreja, me veseli, da nisme sama…mogoče bova skupaj našli kakšno pametno idejo!

tudi jaz imam ful dolge lase,pa se valovite povrh in sem ugotovila,da so u bistvu najlepsi ravno takrat,ko so lepo spusceni.Razni voski,utrjevalci,pene in vsa ostala sara lasje scasoma ful izsusi in unici,tudi recimo ce nosis cop dalj casa se lasje na tistem mestu poskodujejo in je kar je.
Sprijazniti se moras,da z dolgimi lasmi pac nimas kaj dosti za pocet – ce so ful dolgi in gosti,tko kot moji,ti bo vse samo vleklo navzdol,razen ce seveda ne bos desetkrat naspricala s sprejem,da bo nekako stalo.Ce hoces trendovske frizure in to,pac ne mores imeti dolgih las..potem se odloci za krajso frizuro.
Bodi srecna,da imas dolge lase in jih samo pravilno neguj,da se bodo svetili in bodo zdravi,pa ne bos rabila nobene vpadljive frizure,ker bos ze zarad lepote svojih las dovolj vpadljiva 🙂

Moje mnenje.

LP

Hojla!

Se pristevam v tvojo vrsto. Dolgi, valoviti lasje, ki najlepse pasejo k obrazu kadar so spusceni. In pri meni…najveckrat SO spusceni. Kako pa ti poskrbis za drugacnost?

Strani z opisom frizur za dolge lase je sicer vec, jaz pa imam najraje kar od Evite Peroni, ker uporabljam tudi njihove izdelke:

http://www.evitaperoni.com

vcasih si mogoce drugace oblikujem lase spredaj..drugace pa brez posebnosti 🙂

Tudi jaz imam kar dolge lase,največkrat spuščene,včasih pa si jih spnem v čop.Sedaj sem spremenila to, da sem si dala nove pramene,svetlo in temno bakreno in malo blond.No in je zelo super in še sprememba je.

New Report

Close