Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kater puder uporabljate???

kater puder uporabljate???

jaz sem bila zdaj nekaj casa brez, zdaj pa sem totalno zmedena. toliko jih je, da se ne znam odlocit. v vsaki drogeriji mi svetujejo nekaj drugega… res ne vem. kaj ve uporabljate?

Živjo!

Sama uporabljam puder Coverderm ali pa Givenchy Teint Mirror.

lp

Jaz trenutno uporabljam Vichy Aera Teint za normalno oz mešano kožo. Je cenovno ugoden (okoli 3000 sit) in sem ful zadovoljna z njim. Prej sem pa uporabljala od chanela enega …mat… (ne vem točnega imena), potem sem pa odkrila Vichy, kjer mi razmerje cena-kvaliteta nadvse odgovarja.

Jaz uporabljam Lancomov Photogenic Ultra naturel in mi je zelo všeč, ker sem končno našla odtenek pudra, ki se ujema z mojim tenom in zato deluje zelo naravno.

Loreal Pariz… translucide, ampakjs ga itak zmešam s kremo, ker se ne pudram tako no… ampak mi je vredu, res.

LP, Anita

Collistarjev

Isa Dora Velvet Touch!

Vichy Aera Teint je tudi meni najboljši.

Z Vichy pudrom nisem bila zadovoljna. Zdaj uporabljam od Isa Dore. Zaenkrat zgleda O.K. Ga uporabljam šele nekej dni in zato ne morem še nč rečt.

uh, kolk idej! hvala vsem!

men je kolegica svetovala max factorjev hyper smooth… baje da je zelo vredu. pozna katera?

Jaz imam od Max Factorja Face Finity. Mi je zelo ok. Bom pa preiskusila Vichy Aera Teint, ko porabim tega. Iščem emega RES obstojnega! Pa ga do sedaj še nisem našla.

Elizabeth Arden – malo predrag,ampak fajn.

New Report

Close