Najdi forum

zelene oci

zanima me, katere barve najbolj pristajajo mojim ocem…..zelene oci, blond, ne prevec svetle polti……oci imam velike in jih zelim se bolj poudariti…da bo zelena barva zelo izstopala…v bistvu uporabljam bolj naraven make-up…ampak bi rada vedela barve ki mi pristajajo ….

hvala!

Lep pozdrav!

Pri izbiri barv senčil se vedno orietiramo na kontrastne barve napram barvi oči.

Pri zelenih očeh izbiramo kontrastne barve, kot so vijolična in roza. Svetujem vam, da na zunanje kote vek nanesete temno vijolične sence ( vijolična naj bo umazana, rjavo-vijolična), proti notranjem kotu veke, pa uporabite svetlo vijolično senčilo ali pa celo roza. Oba senčila naj se na veki prelivata. Na veki ne sme biti vidnih linij. Z vijoličnimi senčili boste poudarila barvo oči, obenem pa boste ohranila naraven look. Lahko bi uporabila tudi zelena senčila, s katerimi bi oko optično povečala, vendar pa bi bil v tem primeru make-up bolj intenziven.

Poizkusite in mi sporočite kako se vam zdi.

P.S. Max Factor ima umazano vijolično senčilo, ki je odlično za temnenje zunanje veke, saj se ne razmazuje in ne drobi.

Lp Nada

New Report

Close