Hvala, pa še eno vprašanje
Nada, pozdravljena!
Pred kakšnim mesecem, dvema, sem se že oglasila, ker sem potrebovala nasvet glede nege kože. (“Uh, pa taka koža,” je bil naslov teme).
Upoštevala sem vaše nasvete in moram reči, da se mi je stanje kože RESNIČNO IZBOLJŠALO, za kar se vam iz srca zahvaljujem.
Kožo si čistim z gelom za občutljivo in razdraženo kožo (čeprav sploh ni tako hudo!) od Avene, po vašem nasvetu sedaj uporabljam peeling in masko za občutljivo kožo od Matisa, čez dan Brighten, zvečer pa Essential Firming cream od iste firme.
Začela sem postopoma, s testerji in ker mi je odgovarjalo, sem se odločila za nakup. Masko in peeling imam sedaj šele 2.teden in nekje sem prebrala, da svetujete kuro: 1.teden 3x tedensko, 2.teden 2x, nato 1x, pa potem 1x na mesec. (če se motim, me prosim popravite, jaz zdaj tako delam).
Občasno uporabim še podlago in stabilni vitamin C od kozmetike Kahne, čeznjo pa kremo za občutljivo in razdraženo kožo od Avene
Koži vse skupaj dobro dene in resnično sem zadovoljna. Tudi mozoljčki se mi le še redko pojavljajo, zato si tudi več ne šarim po obrazu. Bravo, jest!
No, imam pa še eno vprašanje od prej in sicer “puder”.
Trenutno imam Max Factorjev Face Finity, pa mi ne odgovarja preveč. Slabo se maže, zato ga moram največkrat razredčiti s kremo, ampak to ni to.
Kakšen puder mi svetujete, glede na to, da nisem več rosno mlada (40 let, oh ja), da imam prej ko ne bolj suho kožo, pa še občutljivo povrh, da bi se tudi kakšna guba našla (mogoče bo pa treba še okrog oči kaj dati,hm). Ali zadostuje tekoči puder ali bo potreben še puder v kamnu (tega zaenkrat še nisem uporabljala)?
Upam, da nisem bila predolga, da se je dalo pretoči skozi tekst. Res, še enkrat hvala za nasvet in kar tako naprej!
Lep pozdrav
Ruth
Lep pozdrav!
Seveda se spomnim vašega vprašanja, pa tudi vem, da ste mi poslala e-mail:
[email protected], vendar vam žal nisem odgovorila.
Zelo sem vesela, da vam moji nasveti pomagajo, še bolj pa, da jih tudi nekdo upošteva. Priznati moram, da je težko svetovati nekomu, ki ga ne poznaš, pa tudi vidiš ga ne. Vedno obstaja strah in vprašanje,”kaj pa če ta nasvet ne bo v redu”.
Zato so tovrstne pohvale in zahvale le motivacija pri delu.
Veseli me, da ste zadovoljna tudi s proizvodi, ki sem vam jih priporočila.
Glede pudra, pa mi pošljite svoj naslov na zgoraj navedeni e-mail. Poslala vam bom vzorčke novega pudra IsaDora Velvet Touch, ki je vlažilen, neparfumiran in na rastlinski bazi. Priporočljiv je predvsem za normalne in suhe tipe kože ter za občutljive kože.Puder imamo žal samo v enem barvnem odtenku, zato vam barvni odtenek mogoče ne bo ustrezal, vseeno pa boste lahko testirala teksturo pudra.
Opozarjam tudi na to, da puder ni tako prekrivajoč kot Facefinity. Je pa zato bolj vlažilen in ne poudarja gubic.
Lp Nada