Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Vosek ali gel???

Vosek ali gel???

Draga Alenka!

Pregledala sem cel seznam tem in vaše odgovore, pa nisem našla odgovora, ki bi približno odgovoril na moje vprašanje. Imam kratko frizuro, postriženo na rese. S striženjem sem zelo zadovoljna (hvala Bogu za Beauty hair Mihaela). Do problem pa pride pri oblikovanju. Moji lasje so namreč zelo gosti in ker sem noseča, mi ne odpadajo. Zanima me, s katerim produktom bi si najlažje oblikovala pramena, frizura je namreč “free in skuštrana”. Do zdaj sem poskusila gele GLUE in OUT OF BED od L’oreala, vendar so lasje samo bolj zlepljeni in trdi, tega pa nočem. Frizerka mi naredi super frizuro, sama pa se ne znam dobro “skuštrati”. Kateri produkt (mogoče še kakšen trik) bi mi svetovali???
Najlepše se vam zahvaljujem za odgovor in za vašo pripravljenost odgovarjati laikom, kot sem tudi sama. Veliko uspeha in zadovoljstva v delu še naprej!

Petra

Najprej se ti zahvaljujem za lepe želje, to vsi radi slišimo.
Kar se tiče tvojega problema, bom žal (ali k sreči za uvoznika) zopet morala reklamirati Tigi, ki ima po mojem mnenju zelo dobre izdelke za styling. Pri Tigi-ju mi je najbolj všeč izdelek- Manipulator-čigumi, ki ne zlepi las, si pa krasno pričesko oblikuješ.
Posredujem ti lahko le njihovo telefonsko številko in jih povprašaj za najbližji salon v tvojem kraju, ki Tigi uporablja. In naj ti tudi povejo kako se uporablja. Če ti ne bodo, lahko pokličeš tudi mene osebno.
Studio MA ( uvoznik za Tigi-04 23 67 600),
lp alenka
moj email:
[email protected]

Najlepša hvala! Grem v akcijo in vam sporočim učinek.

LP,
Petra

New Report

Close