brčice
jaz si jih vsakih toliko časa populim z voskom. Porabim samo en listič in dva potega. Sicer ja malo boleče, vendar imam potem kar nekaj časa mir. Po depilaciji je vredu uporabiti kristalni kamen ali kakšno drugo vlažilno kremo. Rdečica ostane samo nekaj časa, zato je dobro da to storiš pred spanjem.
Tudi jaz ti priporočam belilni gel/kremo. Povprašaj v drogeriji. Pri nas jih dobiš kar nekaj vrst. Osebno sem preizkusila Strep-ovo in Lycio (se mi zdi, da se je imenovala tako, drugače pa nekaj podobnega) – ti dve sta mi kar odgovarjali, sedaj pa imam Strapers-ovo, me pa ful peče, ko jo uporabljam, zato jo hitro sperem dol, zaradi česar ni ravno najboljšega efekta. Skratka ko si jih pobeliš, imaš vsaj dva do tri tedne mir. Belilni gel je najbolj primeren, če so dlačice tanke. Stanejo pa okoli 1000 SIT.
ojla,
priporočam ti depilacijske trakove ali obisk pri kozmetičarki. Tudi sama sem imela te probleme ampak so me trakovi rešili. Sedaj uporabim en trakec na mesec. Super je. Tisto sekundo bolečine pa že potrpiš. Nimam nič proti belilni kremi, ker jo tudi sama uporabljam za druge predele. Ampak brčice bodo po njej ravno tako vidne. Bele brčice pa tudi niso kaj bolje za videt kot temne.
Uporabi trakove!
Lp!