Najdi forum

brčice

Torej, naj še tako tajim, prikriti ne morem: pod nosom se mi čisto zares vidijo brčice in ker imam temne lase (in dlačice), je to še toliko bolj moteče. Kako naj se jih znebim? HELP ME!!!

Lahko posvetliš z belilno kremo Andina – je zelo vredu! Namažeš in po nekaj minutah spereš, dlačice se skoraj ne vidijo.

Zdravo!
Jaz sem si tiste večje in vidnejše populila s pinceto in imam že lep čas mir.

jaz si jih vsakih toliko časa populim z voskom. Porabim samo en listič in dva potega. Sicer ja malo boleče, vendar imam potem kar nekaj časa mir. Po depilaciji je vredu uporabiti kristalni kamen ali kakšno drugo vlažilno kremo. Rdečica ostane samo nekaj časa, zato je dobro da to storiš pred spanjem.

Tudi jaz ti priporočam belilni gel/kremo. Povprašaj v drogeriji. Pri nas jih dobiš kar nekaj vrst. Osebno sem preizkusila Strep-ovo in Lycio (se mi zdi, da se je imenovala tako, drugače pa nekaj podobnega) – ti dve sta mi kar odgovarjali, sedaj pa imam Strapers-ovo, me pa ful peče, ko jo uporabljam, zato jo hitro sperem dol, zaradi česar ni ravno najboljšega efekta. Skratka ko si jih pobeliš, imaš vsaj dva do tri tedne mir. Belilni gel je najbolj primeren, če so dlačice tanke. Stanejo pa okoli 1000 SIT.

Hvala vsem! Bom poskusila s temle belilom, mi je še najbolj simpatično..

lulu, zivjo. Če imaš temno polt in lase, raje poskusi z depilacijskimi trakci, ker je res enostavno, niti ne boli preveč (razen prvič:(.
Bele dlake pod nosom se tudi vidijo, kmalu pa tudi “narastek”….

Jaz ti ne priporočam depilacije, še posebej, če imaš močnejše dlake, ker ti bodo s časom zrastle še bolj močne in potem bo res grozno. Zdi se mi, da je depilacija primerna samo za tiste, ki jim dlačice rastejo zelo počasi.

Samo ne belilo, ker to je…grozno. Pobeli tudi kozo in ne samo dlake. poleg tega tudi smrdi in pece. Pa dlacice se vseeno vidijo. Raje se odloci za depilacijske trakove.

ojla,

priporočam ti depilacijske trakove ali obisk pri kozmetičarki. Tudi sama sem imela te probleme ampak so me trakovi rešili. Sedaj uporabim en trakec na mesec. Super je. Tisto sekundo bolečine pa že potrpiš. Nimam nič proti belilni kremi, ker jo tudi sama uporabljam za druge predele. Ampak brčice bodo po njej ravno tako vidne. Bele brčice pa tudi niso kaj bolje za videt kot temne.
Uporabi trakove!

Lp!

New Report

Close