Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style uhan v popku

uhan v popku

Vem,da je bilo glede piercinga v popku ze veliko napisano,a vseeno me se zanimajo dolocene stvari&upam,da boste tako prijazni,in odgovorili.
Ze od novembra se odlocam ali naj si ga dam naredit ali ne,skrbi me kako bo potem ko bo uhan ze v popku,ali ga bo telo zavrnilo ali bom imela kaksne tezave itd. Predvsem pa skrbi mojo mamo,da bi se lahko kej hujsga zgodilo ampak mislim,da so v sloveniji ti ljudje ki delajo piercing na dovolj visoki ravni,in da ne bi smelo biti vecjih tezav.
V sredo sem se v celju pogovarjala s tipom ki dela piercing,pokazal mi je celotn poseg,igle,da je vse sterilno,povedal dolocene stvari,tut glede kaksn tip uhana naj bi bil in iz cesa je naret.govoril je da so uhani iz kirurskega jekla super ampak da so uhani iz titanija se boljsi,vendar so bolj dragi.zanima me ce katera kaj ve glede tega.

hvala vsem,

Ojla, če je tip strokoven naj ne bi bilo problemov, jaz sem si ga dala delat v Lj, notri mi je dala srebrnega, vsak dan sem si ga mazala z Bepanthen kremo, zelo lepo in hitro se mi je zacelilo. glede zavrnitve ti ne znam svetovati, samo lepo čisti popek ( voda, Bepanthen)
Lepo nošenje ;), branka

Tudi jaz imam bolj pozitivne kot negativne izkušnje z uhanom v popku.Nč se ni treba bat,kuoi si lep uhanček iz kvalitetnega materiala(kirurško jeklo,srebro…) in kot je bilo napisano,uporabljaj kremo bepanthen.Fajn bod,

Maja

Jaz sem si ga dala notr enkrat junija lansko leto. Do prejšnjega tedna sem imela notr medecinskega, vendar se mi je kar nonstop nekja gnojilo. Prejšn teden sem ga pa zamenala s kirurškim jeklom in se je vse skupaj v parih dneh pocajtalo. Nikjer ne duha ne sluha o kakšni gnojitvi. Same pozitivne izkušnje.

Samo ne iz srebra. Meni so v Lj. rekli da je najboljši iz titanija in takega tudi imam pa nikoli nisem imela težav. Pazi na higieno in bo vse o.k. Če pa ti bo telo zavrnilo uhan, pa ne moreš nič pomagati le čimprej si ga odstrani, da ne bo kaj narobe.

LP Andreja

Na začetku sem imela medicinskega in kar dosti časa se mi je celilo, znova in znova se je gnojilo.Dala sem si naredit v LJ. Potem pa sem zamenjala z uhanom iz titanija in se je kar kmalu vse lepo zacelilo. Stalo pa je cca 5.000 SIT, tega pa sem si dala naredit v Kopru.
Ni si pa priporočljivo delat piercing poleti zaradi sonca in peska ter morja. Boljše kakšen mesec ali dva pred poletjem, potem se pa že da kopat, itd. Tudi pozimi ni preveč dobro zaradi hlač oz. pasu in potem te lahko veže in se lahko še kaj močneje zagnoji.

Srečno.

Zivjo!

Tiara, ali katera druga, mene pa zanima, če mi lahko poves naslov piercerja iz Celja. Tudi sama sem iz tam in me to zanima. Zanima pa me tudi koliko to stane in ali posebaj plačas še uhanček (in cena le tega). Hvala

Zivjo!

Tiara, ali katera druga, mene pa zanima, če mi lahko poveste naslov piercerja iz Celja. Tudi sama sem iz tam in me to zanima. Zanima pa me tudi koliko to stane in koliko plačas še uhanček. Hvala

jst mam ze ene 2 meseca uhan v popku (nimam vec medicinskega) pa se mi se zmeraj malo gnoji ampak boli me pa cist nic vec? pa se nekaj bi vprasala ce kdo ve.moji prijateljici se je uhan strgal,vedno manj je mela koze vmes in me zanima ce se to vsem po dolocenem casu zgodi.koliko koze mora biti vmes?

New Report

Close