Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style barva ali preliv

barva ali preliv

Veckrat sem si v frizerskem salonu barvala lase z živo rudečo barvo od Loreala, sedaj pa imam cisto pisane, razbarvane in unicene lase. Sedaj bi se pobarvala na svojo naravno barvo da se mi ne bi bilo treba vec barvat, pa me zanima ali je bolje da se pobarvam z barvo ali s prelivom. Barva mi bo drzala dlje časa, vendar mi bo še bolj poškodovala lase, preliv pa se mi bo izpral in ga bom kmalu spet morala uporabit. Ali je preliv toliko neskodljiv, da ga lahko veckrat uporabljam? Kaj mi svetujete?
Hvala.

Včasih je bolje uporabiti preliv kot barvo in ni nujno, da se hitreje spere. Odvisno od preliva. Barva lahko še bolj oksidira.
Lahko pa ti povem eno novost, ki ji bomo tudi pri nas v salonu začeli izvajati in to je vsajanje pramenov. tako ne bo potrebo več beliti lase za žive pramene ampak se preprosto vsadijo. Tvojih las ne poškoduje, odstraniš si jih lahko kadarkoli ali pa postopek po treh do štirih mesecih ponoviš.
Seveda se je treba na to navaditi in primerno negovati.
Skratka, ko si boš spet zaželela pramene, lahko poizkusiš s to tehniko, ki se v svetu kar dosti uporablja.
lp alenka

Alenka, prosim, povejte malo več o tej tehniki vsajanje pramenov, kako izgleda, cena, ….

Živjo!
Mi lahko prosim poveste,kje je vaš salon in kakšna je cena za te pramene.Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem.čao

Kar s tem začnemo naslednji mesec, bom več o vsem vedela takrat. Lahko samo povem, da je to kar modno in zunaj to kar precej prakticirajo.
En vsadek bo približno 1000 sit, če je vsadkov nad petdeset, se cena seveda zniža.
lp alenka

Moj salon se nahaja v okolici Brežic(krško). Odpiramo pa v centru starega mestnega jedra v Brežicah salon, v mesecu maju, kjer bomo tudi delali te vsadke. Zaenkrat pa še vse delamo v Brezini 2km stran iz Brežic.( vsadki v sredini meseca marca)
Cena vsadka bo 1000sit, ampak odvisno koliko si jih daš. Več je vsadkov, nižja bo cena.
Zlasti na začetku bomo imeli promocijske cene, da vidimo kako se bo to obneslo in ali bodo stranke zadovoljne.lp alenka

New Report

Close