krema proti podočnjakom
Danes sem hotela kupit kremo proti podočnjakom pa me zanima:
1. ali katera uporablja od Vichiya, Optilia gel? Stane okoli 5000, zelo majhna.
2. v lekarni mi je predlagala od Avene: Soothing eye contour creme. Imate kake izkušnje z njo glede podočnjakov? Je precej cenejša kot Vichy, mislim, da stane okoli 2000 SIT.
3. Kak predlog proti podočnjakom?
Hvala in lp!!!
Estee Lauder ima eno kremo proti podočnjakom, Uncircle (mislim pa, da je precej draga, je je pa kra precej v steklenički, tako, da mogoče value for money ni slab). Kot korektor za vse mogoče ima pa Lancome eno paletko z rumenim, roza, zelenim in kožnim korektorjem, tako, da res vse prekrije (npr. rdeče z zelenim, podočnjake z rumenim ali roza, ipd., pa še zelo dolgo traja, stane okrog 4000). LP
kreme za podočnjake… odvisno koliko imaš let… ker skoraj vse kreme za oz. proti podočnjakom vsebujejo kofein in druge podobne stvari, ki preprečujejo nastanek gub oz. ublažijo njihovo vidnost… razen optilia gel… in če imaš manj kot 30 let ti res ne priporočam uporabe drugih krem… je res da je optilia gel malo dražji, samo ga imaš za dolgo časa in ob redni uporabi se stanje vidno izboljša… drugače pa pomaga tudi da si vsako jutro kožo okoli oči nežno podrgneš z kocko ledu… še bolje pa je če skuhaš metin čaj, ga zamrzneš v kocke in vsako jutro… potm pa si nanesi kremo oz gel za podočnjake… Lp
Jaz redno uporabljam Optilio ze nekaj casa in sem res navdusena. Je pa ta gel bolj proti podocnjakom in zabuhlosti ter se pred nastankom prvih gub.Za res “ta prave ” gube je od Vichyja primeren retinol-c ali nekaj takega.
Ravno danes mi je gospa v lekarni povedala, da Optilie ze nekaj casa ne dobijo in da so jo umaknili z trzisca, tako da zdaj ne vem kaj bom naprej uporabljala.Res skoda.
Lp, A.