Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style izdelki za lase Keune

izdelki za lase Keune

Pozdravljeni! A poznate lasno kozmetiko Keune in kakšna Vam se zdi?

Poizkusila sem gel in lak, pa lahko račema le “obup”. Nič posebnega, gela moraš uporabiti še več kot običajnega, pa lasje ostanejo sprijeti skupaj. Imela sem tudi Pearl Shine, vendar od sijaja ne duha ne sluha, tako lahko zaključim z eno samo besedo: ZANIČ!
Odvisno kakšne lase imaš in kaj želiš uporabiti: gele ali šampone?

Živjo, določene Keune izdelke uporabljam že par let in moram reči da so mi nekateri izdelki postali nepogrešljivi. Ne morem prehvaliti balzama za barvane lase, brez tega ne vem kaj bi naredila. Drugače je pa velik asortima izdelkov. Lahko pa rečem da ni vsak izdelek za vsak las. Npr. mami je frizerka, in čeprav uporabiva isti izdelek, je učinek različen, meni nikoli ne rata tako kot njej, ona je le frizerka in ima vse v malem palcu. Osebno sem sprobala veliko različnih profesionalnih lasnih kozmetik, a najbolj mi ustrezajo Keune in Tigi. Vendar poudarjam, imamo različne lase, in kar ustreza meni ni nujno da ustreza tudi nekomu drugemu. Večina gelov pa je taka, da se malo sprijemajo, če ga uporabiš preveč.Ponavadi je tako, da vsak frizer hvali svojo znamko, saj je tudi najbolj seznanjen z njo in tudi ve kako se uporablja in za kaj se določen izdelek uporablja. Najbolje da povprašaš svojega frizerja za nasvet, saj pozna tvoje lase in ti bo pravilno svetoval.

Jaz sem pa z šamponi zadovoljna

New Report

Close