Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style za vse z velikimi prsi

za vse z velikimi prsi

torej za vse z velikimi prsi in majhnim obsegom pod njimi: kje kupujete moderčke in s katerimi ste najbolj zadovoljne. Jaz namreč še nisem našla idealnega, a bi ga rada

Jaz kupujem v Emporiumu – Svet perila. Meni so od Playtexa the best! Imajo ful dobre modele tudi za velike prsi. Jaz imam zelo lepe modrčke, pa čeprav imam kar velike prsi. Probaj!

LP!

V Quelle katalogu ali pa v Nemčiji.

česnjica kdo pa ti bo letel v Nemčijo po modrc,v katalogu so res super modrčki ampak men se super zdi ce si najprej modrček sprobas potem kupis ali…
No,pa brez zamere.

Ja, saj jih imajo tudi pri nas. Take za STARE MAME ! ! !

cuj ti sliva-cesnjica tudi pri nas se da kupit dober modercek,samo kes moras imeti..

A je že katera slišala za minimizer bras?Jih imajo tud kje v Sloveniji?

Ja tudi takšni se najdejo v Emporiumu – na svetu perila.

A katera že uporablja ta moderček – minimizer? A jih res kaj pomanjša?

Stara mama, a ne ločiš ne slivo in češnjo???? Moraš iti k okolistu???

Ravno to vprašanje sem hotela postavit, pa opazila, da me je nekdo prehitel.

Jaz imam že kar nekaj moderčkov od Triumpha – MINIMIZER. Resnično optično zmanjša velikost. Res, da je nekoliko dražji, cca. 7-10 000, ampak je vreden svojega denarja. Na žalost imajo pa pod minimizerji samo 3 modele in pa 3 barve … rada bi poskusila tudi ker drugi model, pa ne vem kak!Kak nasvet?

HELLO

Tudi jaz uporabljam od TRIUMPHA minimizer pa sem se ga že naveličala,zato bi bilo fino če bi katera imela kakšno novo izkušnjo. Pišite

LP Zoja

Jaz sem tut probala ze vse zivo od Triumfa – res draga zadeva, ampak nisem najbolj zadovoljna, ce ze das toliko denarja pricakujem, da bo tako kot je treba. Pol ga pa ene parkrat operes in je ves razvlecen in nic vec ne drzi tako kot bi moglo. Ampak ta firma je se najboljse, kar sem do sedaj poskusila.
Odprta za vse nove informacije!!!
LP

Če še katera ni zasledila je na forumu Življenje,ah,to življenje odprta tema z naslovom modrčki za večje??? in tam je ene par uporabnih nasvetov.

New Report

Close