Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style problematična koža

problematična koža

Zanima me, če katera pozna kako dobro kremo ter čistilno sredstvo za aknasto kožo?

Svetujem ti, da daš večji poudarek samemu čistilnemu gelu za obraz ter dobri vlažilni kremi. To se ti bo zagotovo obrestovalo! Gel za problematično kožo: Garnier Pure (okoli 1000sit), Vichy ali pa L’Oreal. Ti ti bodo globinsko očistili kožo ter zožili pore. Trenutno imam sama kolekcijo od Garnierja in se mi zdi zelo dobra. Zjutraj in zvečer se umijem z gelom, zvečer pa se namažem s kremo Care&Control Cream (okoli 1100sit). Sicer pa zjutraj veliko raje uporabim kremo Vichy Thermal S Mat (okoli 3000sit). Krema meni zelo ustreza. Namesto pudra raje uporabi obarvano kremo (kadar puder ni nujno potreben) ali pa vsaj puder na naravni osnovi, saj je zelo priporočljivo, da koža diha. Same mozoljčke pa namaži s kakšno kremo proti mozoljem. Tu ti težko svetujem, saj sama kak mozolj, ki se mi pojavi, namažem s Herplexom, ki je meni boljši od vseh ostalih krem, ki ne dajo rezultata. Za prekrivanje pa uporabi kak antiseptični korektor.

Da ne pozabim: za umivanje obraza je najbolje uporabiti gobico za umivanje obraza na katero naneseš gel, saj ti tako res dobro prečisti obraz. Enkrat na teden pa kakšna dobra maska tudi sploh ne škodi.

Demie vidim,da imava podobne probleme (s KT Diane in aknasto kozo) 🙂 Na zalost,a ne?!

Sama pa za aknasto kozo uporabljam cistilni gel Rosal (okoli 900 SIT) in sem z njim zelo zadovoljna,saj imam bolj mesan tip koze in ta gel mi koze ne izsusi ampak jo naredi lepo,gladko…oz.ko si obraz umijem nimam obcutka,da mi kozo vlece skupaj in izsusi.

In korektor za prikrivanje mozoljev…pudra ze 1 leto ne uporabljam vec,saj se mi zdi da izgled se samo poslabsa. Namesto pudra raje obisci solarij,da bo koza malo potemnela (solarij dobro vpliva na mozolje-vsaj pri meni) in stvar bo veliko manj vidna.

Vlazilne kreme pa se nisem odkrila taprave…oz.sem jo imela pa mi jo je zmanjkalo in je ne najdem vec (od AVON-a Naturals-moisture cream with peach and wheatgerm). Ali mogoce kdo ve kje se jo da kupit?

Ja, opažam, da imava res iste težave:) Naj pa sama povem, da imam mešano kožo in, da imam, če že, kak mozoljček, večinoma samo na bradi (redko na čelu). Tako, da sem naredila očitno ful napako, ker sem prešla na Diane, saj so vsi rekli, da imam brezhibno, čisto kožo in jih ne bi potrebovala. Ampak, saj veš, ženske pa popolnost…:)

Da povem še sama o Gelu Garnier Pure. Koža je zelo gladka, mehka, gel ima tak osvežilen vonj in povrh še hladi kožo. Vsebuje zelo učinkovite sestavine za čisto kožo in je namenjen prav mešani do mastni koži. Solarij je resda rešitev recimo pozimi, ko zrak zelo neugodno vpliva na kožo, ampak poleti je pa dobro, da se zaščitiš z dobro kremo, potem pa si izpostavljena soncu, saj morje, morska sol in voda ter sonce zelo dobro vplivajo na samo čiščenje kože.

Kupi Vichy…v lekarni. Zanesljivo dober. Garantiram.

js pa vsem priporočam kozmetiko dermalogica. sama sem imela ful problematično kožo. počutila sem se grozno in kadar sem dala poder nase celo umazano. prekrivat nekaj kar se v resnici ne da???brezveze. ful sem trpela in sem se odločila da končno izgubim mozolje! dermatolog mi ni pomagal saj mi je predpisal same kreme ki so mi kožo izsušile. odšla sem h kozmetičarki in ta mi je predlagala glinasto mleko dermalogica-okoli 6.000- ki je primerno za mastno kožo.najbolj všeč mi je ker je v njem mentol ki odpre pore in po umivanju občutim na obrazu popolno čistost. predlagala mi je tudi vlažilno kremo active moist-dermalogica-prav tako okoli 6.000- in morem priznat so ti izdelki neki najlepšega kar se mi je lahko zgodilo. tabletke diane 35 mi niso pomagale pa sem jemala pivski kvas-v tabletkah, si redno delala maske…1 leto ampak se je splačalo.zdaj ne uporabljam več pudra mogoče kdaj zvečer.

Zdravo, moje ime je Iris in sem zastopnica Avon-a. Če želiš lahko kremico kupiš pri meni. Piši mi na moj mail.

LP, Iris.

New Report

Close