Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tečaj iz kozmetike

tečaj iz kozmetike

Zanima me, če mi morda lahko vi svetujete, kje bi dobila informacije za opravljanja tečaja za kozmetičarko?

hvala

nana

Lepo pozdravljena!

Žal vam ne morem svetovati kje lahko opravljate tečaj za kozmetičarko.

Svetujem pa vam, da se oglasite v najbližjem kozmetičnem salonu, kjer boste dobila informacije o različnih tečajih kot so za kozmetičarje, vizažiste itd.
Mislim, da boste tako dobila najbolj “sveže” informacije o najbolj kvalitetnih tečajih.

Če ne boste dobila nobene ponudbe, me ponovno obvestite. V tem času pa bom skušala dobiti informacijo o kozmetičnem tečaju.

Hvala!

Ne vem, če bo to to, ampak sem nekaj našla na netu

Mogoče bo pomagalo.

Sanja

Pozdravljena!

Ogledala sem si spletno stran, ki ste jo našla na spletu.
Verjetno se nisva razumeli v prejšnjem e-mailu. Razumela sem vas, da se zanimate za tečaj kozmetičarke in ne za tečaj vizažista.
Kot sem vam že napisala ne poznam tečajev za kozmetičarke, poznam pa tečaje za vizažiste.
Če ste začetnica, kar pomeni, da vas za zanimajo le kozmetični triki in osnove ličenja, vam svetujem Max Factorjevo lepotno svetovalnico. Ta delavnica poteka eno popolden in sicer od 16-19h. Na delavnici je prisotnih maksimalno 6 kandidatk, tako se lahko vizažistka posveti vsaki posamezni kandidatki.
Kandidatke na delavnici ličijo same sebe, lahko pa delajo tudi v paru.
Cena tečaja je 18750 SIT, za študente in člane kluba Max Factor Fun Club pa je 15000 Sit.
Svetujem vam, da se za začetek udeležite takšnega tečaja. Osvojiti morate najprej osnove. Ko boste osvojila osnove, vam svetujem tečaje na katerih se izvajajo večerni, poslovni, svečani make-upi. Le-ti so bolj zahtevi.

Če vas zanimajo bolj podrobne informacije o tem mi pišite, da vam pošljem ponudbo.

Lep dan!

Nada

Pozdrav

Mene zanimajo osnove ličenja in bi se rada udeležila Max factorjeve delavnice ali kaj podobnega. Če imate kakšne datume ali podobno bi bila zelo hvaležna

hvala
Tara

Lepo pozdravljena,Tara!

Prosila bi vas, da mi pošljete svoj naslov, kamor vam lahko pošljemo opis celotne ponudbe Max Factorjeve lepotne delavnice. Kljub temu, da so podatki na tej strani anonimni, bodo vaši podatki namenjeni zgolj interni uporabi.

Hvala za razumevanje!

Nada

Moji podatki za informacije o Max Factorjevi delavnici

Eva Vengar
Grajski trg 1
2000 Maribor

Nana, če te zanima poklic kozmetičarke: Zavod za tehnično izobraževanje na Langusovi v Lj organizira vsako leto šolo za kozmetičarke / mislim, da si za letos že prepozna/. Končano moraš imeti 5. stopnjo izobrazbe, šolnina je pa…predraga.

A mogoce ve katera kako se da vclanit v max factor club?

Pozdravljena!

Kupiti moraš vsaj en artikel Max Factor, pošlji račun na Orbico d.o.o., Brnčičeva 31, 1000 Ljubljana. V dopisu pošlji račun in pripis “novi član Max Factor Fun Club”.

Lep pozdrav!

Nada

Tudi jaz bi se rada udeležila te delavnice, prosim za ponudbo.

Pozdravljena Melita!

Pošljem ponudbo.

LP Nada

Tudi mene zanima delavnica Max Factor. Prosimza ponudno po mailu.

lp Vesna

Pošljem ponudbo v tem tednu!

Hvala!

LP Nada

New Report

Close