Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Maturantska obleka

Maturantska obleka

Lep pozdrav!
Imam vprašanje glede maturantske obleke.Zanima me kaj bi mi pristajalo glede na mojo postavo: Visoka sem 1.78 cm, tehtam 56 kg, imam lepo oblikovano postavo, sem še kar temne polti.
Že vnaprej hvala za odgovor!!!

Kaksne mas pa lase pa oci?

Imam rjavo blond lase in zelene oči.

Pozdravljena Kata!

Glede na to, da ste na mojem forumu “Modno oblikovanje” poslali sporočilo, ki vsebuje samo “Lep pozdrav”, prosim, da dopolnite svoje pismo tudi z vprašanjem.

Lep pozdrav, Suzana Šisernik

Lep pozdrav!

Imam vprašanje glede maturantske obleke.Zanima me kaj bi mi pristajalo glede na mojo postavo: Visoka sem 1.78 cm, tehtam 56 kg, imam lepo oblikovano postavo, sem še kar temne polti.Imam rjavo blond lase in zelene oči.

Že vnaprej hvala za odgovor!!!

Zivjo Kata. Ej se opravicujem k sm te najprej vprasala nekej, pol pa pozabila na to.
Ja jest mislim da je tezko takole govorit kaj bi ti pristajal…Kar se barv tice sama najbollje ves v cemu se bos najbolje pocutila, kar se modela obleke tice pa vrjetno tudi. Upam da bos lepa na maturantskem plesu.

Hai Kata,

js mislm d bi ti ful pašala dolga obleka iz krompirjevega žaklja in slam:rumeno- rjava (slama) in zelene oči so popolna kombinacija. Pa kakšen kilogramček ne bi bilo slabo izgubiti. Oprosti ampak,… : >

prosim sam da tega ne uzameš preveč osebno, če se da.
Uživaj *

New Report

Close