Dermalogica
lp Demie!
Sama sem uporabnica Dermalogica kozmetike ze 5 let. Moram povedati, da sem z njo zelo zadovoljna.:o) Izdelki namrec ne vsebujejo hormonskih sredstev, parafina (ki masi pore)….in zelo ugodno vplivajo na kozo. Naj povem, da imam sama zelo obcutljivo in zahtevno kozo.
Res je, da se izdelke te linije, da dobiti le v specializiranih kozmeticnih salonih.
Sama sem zamenjala kar lepo stevilo razlicnih krem, cistilnih gelov, tonikov.., preden sem nasla dermalogico, ki mi res ustreza.
Obstaja veliko izdelkov iz kozmeticne linije dermalogica, klasificirani so tudi po tipih koze! Tako torej imas linijo izdelkov za suho kozo, mastno kozo, izsuseno kozo, mesno kozo…
Poleg vseh krem, cistilnih gelov, tonikov, hranilnih mask, obstajajo tudi posebne kreme za nego koze okoli oci, samponi za nego las, zacitne kreme proti soncu, kreme za nego rok in nohtov…skratka veliko stevilo izredno kvalitetnih in izdatnih negovalnih izdelkov!
Ce imas tezave s kozo in je tvoja koza zahtevna…ti priporocam, da poskusis dermalogico!
res lahko pohvalim to kozmetiko…
lep dan zelim vsem na forumu:)
tiara
Hvala za odgovor Tiara! Sem že mislila, da tu na forumu ni nikogar, ki bi to kozmetiko preiskusil;) Obenem pa tudi vidim, da se na to kozmetiko res spoznaš!:)
Predvidevam torej, da si ti poklicala v salon in so ti potem tam vse porihtali. Si mogoče iz območja Ljubljane? Jaz bi se tam nekje prijavila za pregled. Koliko pa ta sploh stane? Slišala sem, da je to zelo dobra kolekcija, primerna za prav vsak tip kože in, da dejansko pomaga. Sama bi pa rada našla le eno primerno kremo za obraz, ker si je nočem čisto uničiti od teh pudrov in podobnih zadev. Koliko pa te potem vse skupaj sploh pride?
Hvala in lep dan tudi tebi!
Lp Demie!
Sem iz Maribora in v enem izmed kozmeticnih salonov redno kupujem kolekcijo Dermalogica. Jaz svojo kozo negujem z balance kremo (tubica 52 ml), cena 7.300,00 sit, z cistilnim gelom (237 ml), ki stane 6.300,00 sit, imam tudi multi aktivni toner (uporablja se pred nanosom kreme- v bistvu s tem porabis manj kreme, ker ti prej kozo hitro osvezi in pripravi za enakomernjejse vpijanje kreme) je (237 ml) z razprsilcem cena je tudi nekje okol 5.200,00 sit, imam pa tudi intenzivni koncentrat (30 ml), za zelo suhe, alipoidne dele koze (predel okoli oci, lica..), ta mislim, da je bil nekoliko drazji (ker je koncentrat) okoli 11.000,00 sit.
To so okvirne cene, lahko da odstopajo za par sto tolarjev gor ali dol…zato me ne 100% prijet za besedo.
Povedati pa moram, da so to izredno izdatni izdelki, kar pomeni, da ni potrebno nanasati veliko kreme, ker se da lepo nanesti ze v mali kolicini, prav tako cistilni gel- dovolj je par kapljic, ker se v stiku z vodo lepo razpeni…, koncentrat pa je tako koncentrat in vemo da se nanasa po kapljicah…
Torej povedati ti zelim, da imam te izdelke kar za nekaj casa. Gel imam ze vec kot pol leta, pa se kar nekaj ga je notri, kremico kupim na vsaka 2,5 meseca…
Tako, da je dermalogica vredna tega denarja! -vsaj zame!
Priporocam pa ti, da ce se bos odlocila za Dermalogico, pojdi prej v kaksen kozmeticni salon, kjer delajo z to kozmetiko, pa ti bodo tam tocno dolocili katero negovalno linijo dermalogice potrebuje tvoj tip koze.
Ce bos postala uporabnica le te, pa se mi se kaj javi, da bos povedala kako se ti zdi.
lep pozdrav!
tiara
Tiara, hvala. Saj na nek način sem te prosila, da mi narediš reklamo” za Dermalogico, ker sama o njej ne vem dosti. Kakšno kožo pa imaš? Noralno do suho ali kako? Jaz imam mešano. Pa trenutno išče eno res uredu kremo, preverjeno dobro, pa ne vem za katero se naj odločim: L’Oreal, Vichy, Lancome, Dermalogica,… Za to dermalogico se bom pa res najprej pač pozanimala v salonih. Če jo že vse pevske in holivudske zvezde tako hvalijo, potem ne more biti ravno zanič…
katja!
Prvic jaz ne delam reklame za to kozmetiko, sem samo povedala in odgovorila na zastavljeno vprasanje v zvezi z dermalogico, ker sem pac sama uporabnica le te in imam z njeno uporabo pozitivne izkusnje.
In mislim, da s tem ni nic narobe, ce nekomu lahko odgovoris na vprasanje! Pa se nekaj, jaz ne prodajam te kozmetike, jo samo kupujem, tako da mi ni treba delati reklame.
Zato katja, ne se razburjat, raje tudi ti kaksni punci daj kaksen nasvet ali odgovor v zvezi z kozmetiko, ki jo uporabljas, pa tud ne bomo ostali mislili da delas reklamo! Saj navsezadnje ta forum je za to da si izmenjamo izkusnje ne?!
In Katja ne vem zakaj si tako negativno nastrojena in mislis da smo nekatere prevarantke? Zato, ker sem odgovorila na zastavljeno vprasanje in povedala svojo izkusnjo?! Ne nas vseh metat v isti kos, poglej na ljudi raje z drugacnimi ocmi, pa ti bo v zivljenju lepse!
Lep dan se naprej!
tiara
Pozdrav Demie!
Tudi jaz imam mešano kožo. Takšen tip kože zna bit zelo zahteven, saj potrebujemo kremo, ki hkrati matira mastne predele kože T- predel ( čelo, nos, brada) in vlaži suhe predele kot so lica. V kozmetičnem salonu, ti bodo pa tako povedali, kakšen tip kože imaš.
Tako, da katerokoli kremo ne glede na blagovno znamko boš izbrala, ti želim, da bi kar najbolj ustrezala tvoji koži.:)
Različne smo si, različne tipe kože imamo, tako, da nekaterim izmed nas izdelki določene kozmetične linije ustrezajo, drugim zopet ne! V bistvu je to odvisno od vsake posameznice.
Upam, da sem ti z svojimi odgovori lahko kako pomagala.
Lep dan še naprej želim!
tiara
Punce dermalogica je zares vrhunska kozmetika. Jaz jo sedajh uporabljam 5 mesecev in sem ful zadovoljn, pa sem prej uporabljala, sisheda, decleor, biodroga, afrodita, res zelo različne po vsebini in tudi cenah.Moram reč da edino po Dermalogici imam zares lepo kožo, brez da bi se mi mastila ali pa bilana določenih mestih suha. Dermalogica RULES!!!!
LEP DAN Barby
Pozdravljene punce, jaz se tudi ze nekaj časa odločam da zamenjam kozmetiko
in najdem na vašem forumu nekaj o Dermalogici. Mi je povedala prijateljica da je to zelo v redu kozmetika in da ni pretirano draga in da je res dobra…. o.k.
in res…. brskam po netu, iščem kaj in kako, in najdem en salon v Ljubljani, grem na nego. povedat moram, da je bila nega vrhunska…. po dolgem času…. nega za zmerno ceno
tako da moram povedati da sem jez zelo zadovoljna z Dermalogico, pa tudi ni neka nategovalna kozmetika, prej sem hodila v drug salon, pa sem le zbrala pogum in zamenjala kozmetičatrko, saj se v mojem salonu sedaj ko je kriza kozmetičarke menjajo hiteje kot rjuhe v salonu.
če se odločate za Dermalogici je v ljubljani na Viču zares dober salon kjer imajo to vrhunsko kozmetiko,
Priporočam
Živjo, tudi sama sem prejšnji teden začela uporabljati kremo Dermatologica in lahko rečem, da je res super. Kozmetičarka mi je priporočala še masko za obraz in piling, pa nisem želela vprašati za ceno (že za kremo sem dala 70 eur). Zanima me, mi lahko katera pove, koliko stane multivitaminska maska in piling?
Hvala za odgovore.
Tudi jaz uporabljam dermalogico že najmanj 15 let. Vmes sem seveda presedlala tudi na kakšno drugo znamko, ampak vedno sem se vrnila k njej. Sedaj imam že zrelo kožo, zato uporabljam izdelke linije age smart, vse pa naročam kar po spletu: http://www.jerseybeautycompany.co.uk/, kjer so najcenejši in tudi poštnine mi ni treba plačati. Ponavadi naročam zase, za hčerko in njeno kolegico, pošiljko pa dobim približno v 2-3 tednih.
Tudi sama obožujem dermalogico, zanjo sem slišala že pred desetimi leti ko so jo zelo hvalile hollywoodske zvezdnice. Posskusila in vauuuu, res super. cena pa je povprečna, vendar kozmetiko imaš res dolgo časa. Drugače sem iz maribora in do pred kratkim sem hodila v Lj na nego obraza. Sedaj pa imajo to kozmetiko tudi v Kozmetičnem salonu Dermavita v Medicinskem cenru na Ljubljanski ulici- Je bila že katera tam, kako je?
Povprečno draga? Men se zdi ta kozmetika kar fajn draga. Tudi sama sem bila več kot deset let njena uporabnica in sem si pri njih mesečno delala nege ter seveda tudi kupovala izdelke. Zdaj jih že lahko kupiš preko spleta, so cenejši, kot da kupuješ v salonu. Sicer pa vse pohvale , kozmetika je super je pa žal res, da si jo v današnji časih ne more vsakdo privoščit!
Zdravo!
Pred kratkim sem bila na negi obraza Dermalogica pri Fanči Gallus na Gllusovem nabrežju. S celotno nego in svetovanjem sem bila nadvse zadovoljna. Kozmetičarka je bila strokovna, profesionalna ter korektna…da o prijaznost nitii ne govorim. Minus je le parkirišče. Vendar to rešiš, če greš na njihov mothership na Rudnik. Krema, ki mi jo je priporočila je kot ulita…prej sem uporabljala vse żivo in mrtvo: Nuxe, San Souice, AneMarie Borlind, Welleda, Alverde, L’oreal, Babour,…
Zelo priporočam.
lepo razvajanje 🙂
Pozdravček,
Dermalogica je ok, v Ljubljani se lahko odpravite v salon Fanči
ww.fanci.si
tudi cene so na spletu,
Simone Godina – moderator
Cetificiran zdravstveni dietni trener za poblematično kožo in dolgoživost
Naročila na brezplačno konzultacijo na daljavo na:
http.//www.simone-godina.healthcoach.integrativenutrition.com/kontakt
Koža in prehrana članek:
http://www.lifestylenatural.com/4890/Most-med-kozo-in-prebavili?utm_source=newsletter217&utm_medium=email&utm_campaign=clanek6