Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako vi to brijete intimne predele, da ne srbi?

Kako vi to brijete intimne predele, da ne srbi?

Ja, to bi vprašala – kaj naj naredim, da me po britju ne bo srbelo in da ne bo ratalo tistih grdih pikic. Ne brijem na nulo, samo ob straneh zožam, da ziher ne pokuka kaj iz kopalk. Enkrat sem probala na nulo, pa sem skor znorela od srbenja…(zanimivo pazduhe in noge me ne srbijo nič!)

Kaj delam narobe?? Ko berem, imajo skoraj vse pobrite, meni se pa meša, sploh če imam potem kavbojke oblečene – res za popiz***

Kaj svetujete?

Sem na istem kot ti in mi tudi ni jasno, kako drugim uspeva. Sama pobrijem le ob strani, pa se mi vseeno naredijo pike. Pazim, da ne brijem proti smeri rast dlačic, ampak….. :((

Nujno uporabi zelo kvalitetne britvice! Mogoče te še prvič, drugič pika in srbi, potem pa ne več. Na začetku nujno svežo britvico in res tisto kvalitetno, moško, potem pa čez čas lahko eno uporabiš 2x. Jaz se brijem že 20 let in vedno, ko uporabim kakšno levo britvico ali pa jo že prevečkrat uporabim, me srbi, če je pa kvalitetna in nova, pa nikoli.

Jz brijem proti rasti in nimam pikic. Srbi me malo drugi dan, ni pa sile… Tak, da ne vem, kaj delate narobe… mogoce pa delam jaz narobe da nimam tega hehe

Namaži s kako kremo takoj po britju, ki je tud antiseptična. Jaz uporabim aloe vera gel kateremu dodam kapljico olja čajevca.

Brazilska depilacija je zakon! Mene je tudi včasih vse srbelo, polno mozoljčkov, vse vneto. Ko sem začela hodit na brazilsko, se je vse nehalo. Dlak je manj, tanjše so, ne srbi, pa še en mesec imaš mir.

verjetno ti je ušlo, kako grozno izgleda nekaj dni po depilaciji.

Pri meni je bilo samo na začetku tako, potem se pa ali navadiš ali mine – ne vem, jaz ne čutim nič več, nič več me ne moti.

Meni je čudežna rešitev otroški puder, ki ga naneseš na suho kožo takoj po britju.

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

verjetno ti je ušlo, kako grozno izgleda nekaj dni po depilaciji.[/quote]

Prav nič grozno ne izgleda. Par ur je rdeče in to je to.

Povsod se brijem z moževo peno:))), na mokro, pod tušem, nikoli še rdeča, srbeča…:)

Jaz si svojo vročo muciko brijem redno,tako da mojega dragija ne bode v usta,ko mi jo poljublja in zaliže.

Meni jo obrije kr lubi, na koncu pa še malo popravi vtis:)

Si katera pobrije tudi analno odprtino oz.okrog?

tudi v nosu in okoli nosa

Koliko je to redno? Meni namreč noge (obrite zvečer) že zjutraj pikajo. Torej vsak večer?

hahaha, ofca, tebi verjamem! kaj pa iz dlak, si štumfe zaštrikaš? 🙂

jaz se tudi že nekaj let brijem na nulo, pa razen na začetku me zdaj hvalabogu ne pika in ne srbi več, pa se tudi brijem proti smeri rasti dlak, ker drugače se ne da gladko pobriti.

pomaga pa mi redni piling kože in mazanje, zdaj se mažem kar s kakšno kremo za telo, na začetku sem se pa redno z bepanthenom za celjenje ali nekaj takega, ki ima tudi antiseptični učinek.

Brazilka je res zakon, še jaz ki sem prava jokica, kar se bolečine tiče, jo brez težav prenesem. Itak ti jo pa namažejo s hladilnim gelom in čez par ur je že vse ok.

Samo pozimi pa res ne bom hodila na brazilko! Tudi mene je začelo srbet, zato sem nehala. Uporabljam pa moko britvico in to večkrat, je to potem problem? Imam tudi peno za britje.

Meni je grozno, ker ne maram kosmate. Razmišljala sem o depilatorju. Kolegica zelo pohvali, jaz pa sem skeptična.

Brazilka je res zakon, še jaz ki sem prava jokica, kar se bolečine tiče, jo brez težav prenesem. Itak ti jo pa namažejo s hladilnim gelom in čez par ur je že vse ok.

Samo pozimi pa res ne bom hodila na brazilko! Tudi mene je začelo srbet, zato sem nehala. Uporabljam pa moko britvico in to večkrat, je to potem problem? Imam tudi peno za britje.

Meni je grozno, ker ne maram kosmate. Razmišljala sem o depilatorju. Kolegica zelo pohvali, jaz pa sem skeptična.[/quote]

Depilator in epilator, 2 v 1, je super.

Meni je grozno, ker ne maram kosmate. Razmišljala sem o depilatorju. Kolegica zelo pohvali, jaz pa sem skeptična.[/quote]

Depilator in epilator, 2 v 1, je super.[/quote]

Točno tako …. dober(!!)depilator pa populim vse (razen malo širše črtice)…. tudi okrog anusa.
Po puljenju takoj baby otroško olje …nobenih pikic, vraščanja, rdečine ,…. nič! Pa mir imam, pa nič trdih dlak,…..! ZAKON! Treba pa je redno, ne enkrat na 2 meseca…..

Jaz sem si tudi vedno brila dlake povsod po bikini predelu pa po nogah in mi je bilo čisto v redu. Sedaj pa imam operacijo krčnih žil pa so mi rekli da si moram bikini predel depilirati.Sedaj pa me zanima katero kremo naj uporabim, ker s čim drugim si ne predstavljam, da bi si depilirala bikini predel kot s kakšno neagresivno depilacijsko kremo.
Ali katera uporablja kakšno depilacijsko kremo za bikini predel?

http://www.slovenskenovice.si/lifestyle/zdravje/najvecji-sovrazniki-zenske-lepote

Po depilaciji zrastejo pod kožo. Ne samo da so neprijetne na pogled, povzročijo lahko tudi rdečo kožo in vnetja. Ta je najlažje zdraviti s kamiličnimi obkladki, preprečiti pa tako: po depilaciji kože 24 ur ne mažite s kremami, zlasti pa je ne namakajte v vroči vodi. Oblačila naj bodo v tem času kar najudobnejša in najohlapnejša. Naslednji dan kožo premažite z gelom aloje vere, ko se po depilaciji umiri, pa jo po vsakem prhanju zmasirajte z brisačo. Enkrat tedensko kožo negujte z luščilom, ki si ga pripravite doma: sladkor zmešajte z oljčnim oljem in nanesite zmes na kožo. Ta bo dlačicam omogočila, da se bodo prebile na površino in ne bodo rasle pod kožo. Po luščenju depiliranim mestom privoščite vlažilni losjon.

Jaz zagovarjam bepanthen, ki prepreči srbečico in rdečico.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

New Report

Close