Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style beljenje las

beljenje las

Imam eno vprašanje. Pri frizerju mi pobeli lase samo po konicah, ker imamk kratke in me zanima ali to lahko storim tudi sama doma? Ali je to peroksid ali “blanš” in če lahko, kako naj to uporabljam?

Hvala za odgovor,
Andreja

Rada bi ti pomagala, ampak vidim, da ti niti osnove frizerstva niso najbolj jasne. Zato ti delo pramenov doma, odsvetujem. Beljenje samo špic na kratke lase, tudi ne bi smel biti velik strošek, vsaj pri nas je to najceneje od vseh drugih barvanj.
lp alenka

Hvala za zelo neprijazen odgovor. Zame je pač kar velik strošek vsake dva meseca poleg 4.000 sit za striženje plačati še 2.000 sit za pramena. Si pač težko privoščim, zato sem pomislila da bi bilo ceneje če bi se pobarvala doma. Da mi niso osnove frizerstva jasne, pač nisem frizerka in zato sem pač vprašala za nasvet “stokovnjaka”, če se imate za to. Če pa vam je odveč odgovarjati na taka vprašanja tudi prav.
No na tega gotovo ne boste odgovorili!

Pozdravljena!
Ne vem, zakaj ne bi objavila tvojo reakcijo? Ni me sram, saj se meni ni zdela moja obrazložitev neprijazna.
Prav tako, če bi mi bilo težko odgovarjati na vprašanja, se ne bi odzvala povabilu za sodelovanje na tem forumu. Naj ti povem, da vsako prosto minutko koristno izkoristim in med drugim ,kar nekaj svojega prostega časa posvetim tudi tem odgovorom.!
Vsaka kritika je dobrodošla in jo vzamem za pozitivno!
Vendar večkrat sem že poudarila, da te najceneje lahko, najdražje stane! Zakaj?
Pri vprašanju sem opazila, da ne razlikuješ peroksida- hidrogena oziroma oksidanta od belilnega sredstva. Kako naj ti potem svetujem, da se sama pobarvaj. V svojo škodo?
Naslednje, ne vem, če je ceneje, da si kupiš blanž + peroksid + barvo za toniranje pramenov? Mislim, da bi te samo to, stalo okrog 4000 sit (ne vem natančno). Pri nas pa samo beljenje špic na kratki las, stane od 500 sit-1000sit. Ker to barvanje ne zahteva preveč časa, pa kljub temu nekaj znanja.
Špice se natopirajo in se z blanžem namažejo. Čas delovanja je odvisen od samih las.
Lahko ti samo svetujem, da poizkusi, pa mi sporoči. Veliko uspeha pri ustvarjanju in lep pozdrav.
alenka
http://www.alenkinstudio.com

s črne sem prišla na svetlo blond, dvakrat (v enem dnevu) sem se zblanžirala z 11% razvijalcem in modrim blanžem (v enem dnevu) vse je super samo na glavi imam nekakšno čudno stvar, ki me srbi in iz nje mi teče prisad. To najbrž ni v redu. Lasje so malo bolj suhi toda kaj sem naredila z glavo? Naj si na tisto poškodbo / alergijo zlijem malo alkohola?

New Report

Close