Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Barva za lase- narastek

Barva za lase- narastek

Ojla, stvar je sledeča. Imam podobno frizuro kot tale dama na sliki, le da nimam tko skodranih las. Lase se barvam pri frizerju že kar nekaj let na podobno barvo, kot na sliki. Ker je finančno obisk vsak drugi mesec preveliko breme za mojo denarnico, bi si umislila kupljene barve in se pobarvala sama. Ampak- imam temnejši narastek in me zanima, če se mi bo ob barvanju posvetlil tudi narastek, ali bo grozno za videt. Punce, vsak nasvet bo dobrodošel.

Aja, pa tiste, ki se morda barvate doma, mi lahko priporočite katere barve in odtenek, da dobim podobno barvo, kot je na sliki.
p.s. Frizerki ne grem, ker mi je za tako kratek las zadnjič računala 70 e, brez računa, čeprav sem njena stranka že oohoho let.

še priloga….

Na temen narastek boš z barvanjem doma prišla tako fajn ven, da moraš nujno poslikat :))))

Hej yo_, opažam, da se rada vtakneš in spotakneš ob vsako temo, ki je tebi blizu, ali pa ne.
Hvala, ti pošljem slikco ! Lep dan !!

Najprej se pejt postrišt h frizerju. Pol vzemi moder blanž v prahu(afrodita) zmešaj 6% razvijalec, notr dodaj Keune 10.7 in boš sijoče bela. to jst na glavi pustim 50 minut. rezultat kot na sliki. Čas prilagajaj svojim lasem!

O, hvala. Barvam s tem le po narastku, ane ? Vprašam, ker pač bom poskušala prvič sama. 🙂

A bi bilo to tudi za svetle pramene? Jaz nameravam počasi siva ratat, pa bi tkole malo premostila prehod. Hvala!

Itak sarkastična pripomba. Ve se, da tiste, k se doma barvajo in hočejo iz temnega na blond, velikokrat pride ven kakšna rumena, rdeča, ali pa lasje čist uničeni….

Veliko je odvisno od tvoje osnovne barve las, sploh če imaš temne in rdeč pigment,…. ker moraš nujno razbarvat, da ti sploh kaj prime.

Jest sem šla k frizerki, k sem si dala zgoraj blond, spodaj naravno temno, kot je bilo moderno svoj čas,… sej blond so bili, samo se se kar sami skrajšali, skratka zase vem, da mam blond lahko samo na kratke lase, trenutno pa nimam kratkih.

Malo ti lahko pomagam. Za barvanje narastka ni potrebno razbarvati las, ker je ob glavi toplo in barva dobro svetli. Uporabiš 9 ali 12% hidrogen, tud če so lasje temni npr. do št. 3. Uporabiti moraš frizersko barvo, to je v tubah. Jaz to delam s Keune barvami, jih mešam. Ampak, lahko si še tak mojster, sama se ne boš mogla pobarvati oz. namazati, nekoga boš morala prositi, ki ima smisel za delanje prečk in bo natančno nanašal barvo. Enakega odtenka kot ga imaš zdaj ne boš dobila. Če si pripravljena preizkušat, se pa loti. Saj potem preraste in ko imaš enkrat svojo mešanico si na konju.

Subrina Creme Color 20/2 specialno svetlo biserno blond, 12% barvni razvijalec, 30ml barvne kreme + 60ml razvijalca, 50minut do največ ene ure. Garantirano lepa barva.

New Report

Close