Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style depilacija v salonu – nesanitarno?!

depilacija v salonu – nesanitarno?!

Nekaj mesecev nazaj sem se končno odločila iti v salon na depilacijo celih nog. In me je šokiralo, da je kozmetičarka (poleg tega da ni nosila rokavic) uporabljala tisto napravo ki ima notri vosek in se ga skozi valjček nanaša na noge.
Meni se zdi to zelo nesanitarno, da na vseh ljudeh uporabljajo isto napravo?! Sem mislila, da je ponavadi pravilo takšno, da če se npr. vosek nanaša s palčko se ne sme dvakrat pomakati.. to pa je še 10x huje!

Od takrat naprej si ne drznem več v noben salon. Zanima me, kaj vi menite o tem oz. če je v sloveniji to stalna praksa?
In pa, če mi zna katera priporočiti salon v okolici Domžal/Kamnika/Mengša v katerem opravljajo depilacijo na sanitaren način (torej vedno nova podlaga, rokavice, nedotaknjen vosek, itd)?

Hvala za odgovore.

Pozdrav,
Se strinjam z vami , da se je treba drzati sanitarnih predpisov.
In leti predpisujejo da se za vsako stranko uporablja lahko kovinska ali lesena- za enkratno uporaba palcka za nanos voska, ter da se lahko patroni uporabljajo za vse stranke- kar se tudi nam ne zdi ok!
Pri nas izvajamo najvec depilacij in vse stranke se vracajo, in niso imele nobenih tezav, saj uporabljamo rolavice, ter lesene palcke za enkratno uporabo.
Glede tega da jemljemo vosek iz loncka , dokler ga ne zmanka pa ne dela nobenih preglavic, saj se z voskom ne prenasa nicesar in je ta skrb odvec.
To je isto kot bi imele potem tudi lak za nohte vsak samo za eno stranko, pa tega ni potrebno.
Lp

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

New Report

Close