Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Barvani lasje

Barvani lasje

Pozdravljeni.
Dobri dve leti sem se barvala na rdeče, zdaj pa bi rada imela rjave. Naravno imam svetlo rjave, imela pa bi malo temnejše. Pred slabim mesecem sem se pobarvala na rjavo, ampak se je barva tako sprala, da sem zdaj temno rdeča. Bom morala počakati, da mi lasje toliko zrastejo, da te rdeče ne bo več spodaj? Strigla se ne bi rada preveč, ker so lasje ravno toliko valoviti, da pri pažu štrlijo vsak po svoje, likati jih pa tudi nočem prevečkrat..
Drugo pa je, da si želim malo daljše lase. Trenutno so skoraj do ramen, kar pomeni, da se konice drgnejo po ramenih in vratu. Vidi se, da so konice uničene (bele pikice na koncu, cepijo in lomijo se).
Lase si umivam vsak dan, ker se mi mastijo.
Če ima kdo kakšen nasvet glede barvanja in striženja, bi bila zelo vesela 🙂

Za pol cm s sama s profesionalnimi šlarjami odreži laske (frizerji preveč odrežejo). Umivaj pa si jih s šamponom za poškodovane lase, ker šamponi za barvane lase delajo rdečkase in rumenkaste lase.

anana13,
če bi rada imela lase temnejše rjave ti predlagam temno kostanjeve. Če so ti všeč prameni nanje pašejo prameni javorove barve ali malo temnejše. Kdor želi imeti dolge lase jih mora redno česati in(kot v tvojem primeru), če ima hitro mastne pač pogosto umivati. Glede šampona ti pa bolj težko svetujem, ker jaz nimam teh težav.
Upam, da sem kaj pomagala!

New Report

Close