Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Iz blond pramenov na barvanje v blond doma?

Iz blond pramenov na barvanje v blond doma?

Pozdravljene 🙂

Ker sva jaz in moja denarnica že krepko siti frizerjev, bi se raje nadaljevala barvati doma. Žal pa ne vem če je to dobra ideja, zato vas prosim za nasvet.

Moji lasje so bili od malega blond, nato zlati sedaj pa rastejo vse bolj take rjavo-mišaste barve.
Že kakšno leto (po skakanju iz blond v rjavo in obratno) sem se odločila za pramene.
Trenutna situacija je, da imam na glavi približno 4 cm temnega narastka ostalo pa pramene prelivajoče se z mojo naravno barvo ter zlato blond. Rada bi se pobarvala doma, željen rezultat pa so zlato blond lasje (prameni me ne motijo).
Kako naj se pobarvam, s katero barvo oziroma kakšen način barvanja mi priporočate?

Vsakega odgovora/nasveta bom zeeeelo vesela 🙂 Hvala.

ps.
trenutna barva barvanega lasu je nekaj takega:
Vaš link

rezultat pa peščeno blond po celi dolžini
Vaš link

http://Www.keune.uk.com/tintacolor ali pa subrina charm. Barvo pa sama izberi. V Tuš drogeriji imajo knjigo, če rabiš popust imej s seboj tuš karto kupon za 25% popust bo veljal v četrtek in petek, dobiš ga tudi v trgovini. Nadaljevanje, pazi da barve ne boš namazala na pretanko, ker takrat lahko prime bolj slabo in da namažeš vse lase. 6% razvijalec ne uniči las. Jaz osebno mešam v keune tinto 1519 6% razvijalec Afrodita in to en cel razvijalec in ena cela barva v eno šalčko, potem pa to kar z golimi rokami namažem na glavo in vse skupaj fejst zmasiram v lase (najslabše je da kakšen las ne bi bil deležen barve). Subrina charm je pa enak, samo, da ima nižjo ceno in vse v škatli. Toda bojim se, da boš rabila dve škatli, ker navedene količine in barve veljajo zame, ki imam srednje dolge lase.
PS. Subrina Charm je ta teden v Tuš drogeriji v akciji.
PS. Če nočeš pobarvanih nohtov, nosi rokavice ali uporabljaj svetlejše barve.
PS. Manj močan razvijalec je boljši, da ne zasmodi las.
PS. 8,31 keune tinta bi bil zate mogoče primerne barve. Ali pa kakšen Subrina slonokoščen charm. Ker loreal te bo po enem tednu pustil pisano. No mene je.

Najlepsa hvala za nasvet!:) Sem odhitela v drogerijo in kupila tinto ter hidrogen, v navodilih sicer pise uporaba kot prvo barvanje in barvanje narastka, jaz pa ne vem po katerih navodilih naj se ravnam, narastek res ze imam od prej toda bo to prvo barvanje z to barvo, zato sem v dilemi:/
Razlika pa je v nanasanju in puscanju delovanja barve, kako naj torej pobarvam?
Hvala morda se zdi vprasanje malce smesno ampak je ta situacija zame prvic in se malcek lovim okoli tega 🙂

Jaz ne znam drugače kot celo dolžino, čeprav vem da to ni dobro za zdravje las. Lažje mi je mazati kar z rokami in fejst zmasirati v lase. Rokavic ne uporabljam, ker me ovirajo. Vem, da to ni prav, toda jaz to počnem in mi vedno nekako uspe izdelati super barvo. Včasih uničim nohte . Sicer je to narobe, samo kaj morem, ker s čopičem ne znam in ne zmorem. Že dolgo delam tako, čeprav je narobe in imam (zato) samo srednjo dolžino.

New Report

Close