Katastrofalne prsi po 2-letnem dojenju jaz pa sem še mlada
Pozdravljene sotrpinke ki se matramo in lepotičimo zato da smo lepe in privlačne. Kot da ni dovolj da se moramo brit,depilirat,hodit k frizerju kozmetičarki in da si mormo celo podplate s kremami mazat da nimamo hrapavih parkljev al kako bi temu rekla doda k vsemu skupaj veliko breme tudi materinstvo.
Sem vesela obožujem svojega otroka ni mi žal da sem ga 2 leti dojila. Je pri nas režim zdrave prehrane, televizija ni varuška in smo oboževalci knjig. Sem dobra vesela in komikativna mamica,ki navzven ne kaže kompleksov. Nisem površna plehka in ljudi ne ocenjujem po zunanjosti.Zato prosim brez napadovker sem videla na eni drugi temi kako ste eno revico napadli kot hijene ker ma isti problem kot jaz..
zdaj pa k moji težavi. Z strijami na trebuhu sem se sprijaznila jih pač imam in sem ponosna nanje me ne motijo so dokaz moje ljubezni. Ampaak moji joški obup. Včasih sem imela ogromne polne čvrste res sanjske. Zdej pa sama nagubana koža na dotik ko 2 vreče visijo kot bi bla stara 80. nosim push up modrčke ali pa športne. Ko jih modrčki stisnejo se na vrhu nabere koža kor harmonika zato ne smem nosit dekolteje, ki sem jih tako zelo rada nosila:(
Pa sicer imam super postavco samo tole je pa res grozno in opažam pač da je tud partnerja minilo do ljubkovanja mojih prsi kar me je čist sfrustriralo. Seveda on mi pravi da ga to ne moti in da me ljubi in da ga bom vedno privlačila ker se imava pač neznansko rada. Ampak vseeno je tu dejstvo stara sem 22 let in imam joške kot bi bla 80. Tudi tako ko me kakšen fant v prsi pogleda si mislim ti kar gledaj ker vem da bi če dvignla majico in mu jih pokazala bi stran pobegnil kar bi ga noge nesle. Za tiste ki ne veste takšni pogledi ponavadi ženskam dvugnejo samozavest in pridejo k partnerjem domov še bolj samozavestne in pohotne. Jaz se po takih pogledih vračam k svojemu žalostna in nesamozavestna.
Torej drage sotrpinke prosim povejte mi ali obstaja zame kakšna rešitev da jaz to popravim al bo treba pod nož? Kako zgledajo takšne operacije in koliko stanejo takšne stvari? Će se le da bi to popravila z mazili,telovadbo kar bi se pač našlo da ne bi takoj rinla pod nož. Čeprav se bojim da si operacije ne bom mogla nikoli privoščit (saj veste kakšno bedno stanje je v Sloveniji glede financ) in se bom morala kar lepo s tem sprijaznit da bom za vedno imela prsi kot moja stara mama ki je podojila 7 otrok. Lepo prosim za kakšen nasvet in če je kateri tukaj ratalo biti srečna in nekako pozabiti na to da ima namesto prsi 2 vrečke mi prosiim povej kako ti je to ratalo?? Pa lep dan vam želim punce