Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nega las vse te maske pomagajo kaj

nega las vse te maske pomagajo kaj

Imam suhe lase, uporabljam samo balsam. Vse te maske pomagajo kaj, ali je samo nateg? Niso lasje mrtvi in ko se enkrat uničijo, so samo za ostriči.

Imam tudi suhe lase, si dam občasno kakšno masko, občasno pa olivno olje. Pomaga že, samo jaz nisem pri tem dosledna, maske se mi zdi, da imajo cel kup kemije in si potem že na pol odvisnik, z oljem pa res nisem redna, ampak rezultat je, so lepši lasje.

Ne, ne balzam, ne maska, ne olja ne pomagajo nič, vasj ne v smislu, kot ga ti želiš. Mrtev, izsušen las je pač mrtev in tak bo ostal. Vsi ti nanosi pomagajo pač trenutno, če delaš prav in s pravim, do max. naslednjega pranja. Kdor trdi drugače, laže.

Ja, se strinjam, pomagajo samo trenutno. V smislu, delujejo kot mehčalec za perilo.

Tudi jaz imam ful suhe lasje in mi jih kr veliko iypade, ampak sem najdla na spletu vivese senso duo tretma in loh rečem, da je učinkovit. Uporabljam olje in šampon. po kakem mesecu sem opazila, da mi so izratsli novi “baby hairs” 🙂

New Report

Close