torbice marjete grošelj
Zanima me če veste koliko je povprečna cena torbic marjete grošelj in če so res tako kvalitetne kot se govori??
Ali jih rade nosite, tiste ki pač jih??
Aja, pa kako pogosto kupite novo torbico. Jaz razmišljam da bi si omislila eno njeno, saj ko kupim torbo jo imam sigurno najmanj 4 leta, nisem tip ženske ki bi si vsake pol leta kupila novo torbico. Pa še nosim obleke pretežno rjave ali črne barve in bi si omislila tudi tako kombinacijo torbico?
Kaj pa ve pravite??
thanks
Jaz sem pa Marjetina oboževalka. Njene torbe so edine, ki jih nosim leta in leta in se jih ne naveličam. In nikar ne dvomi v kvaliteto, ker je vrhunska!
Pa še nekaj je: Marjeta ti bo znala svetovati glede torbe. Gospa zelo dobro opazuje in se bo toliko časa pogovarjala s teboj, da bo presodila, kaj je zate in kaj ne. Odkrito ti bo povedala, če se boš zapičila v napačno:) Ampak mene običajno ta prava kar sama pokliče in če je treba, mi jo da pod pult za kak dan ali dva in če me še vedno “kliče”, je to to:)
Je pa res, da moraš njene torbice “znat” nosit. Zato ne kupuj zaradi njenega imena ampak zato, ker ti je torbica res všeč in bo TVOJA.
So kvalitetne, ja, in zelo lepe. In tudi ga. Grošelj ti zna lepo svetovati. In če se ti kaj pokvari, ti torbico popravijo, če se le da, pa doslej mi še niso nikoli računali popravila, ne glede na starost torbice. Me je pa zadnjič kar vrglo, ko sem videla v izložbi torbice po 625 EUR. Sicer tiste ta ogromne, pa vseeno je to veliko veliko denarja. se mi zdi, da so bile lansko jesen še precej ‘cenejše’. Vpliv evra???
So lepe. so pa tudi precenjene saj kvaliteta ni več tisto kar je bila včasih. Vidi se, da je pričela kupovati slabše usnje, saj se torbica na robovih “znuca” že po eni sezoni.
Po moji oceni ni več vredno, saj dobiš lepo usnjeno torbico že za 100 – 200 EUR-ov, poleg tega se pa torbice sigurno naveličaš in jo ne nosiš več par sezon, saj postane demode.
Moje skromno mnenje.
No ja, tale je res nekaj posebnega, ekstra, sicer ima pa čisto recimo brezčasne torbe. Zdaj, jaz bi kupila eno tako brezčasno in bi jo imela sigurno 4 leta ravno zaradi tega razmišljam če se mi splača dati toliko denarja.
Zadnje čase nasploh razmišljamo kvaliteti, pa kvantiteti, itd…
Recimo, sinu smo kupili v New Yorkerju hlače za 42 EUR, čez dva dni so šle po šivih, spet v Massu smo hčeri kupili čeveljčke, ki jim je odpadu podplat po enem tednu. Pa ti dve trgovini sta recimo srednnjega cenovnega razreda. V bistvu sem ugotovila, da nas ima Europa za “balkance” in nam dostavlja nekvalitetno robo – saj za one bo dobro.
Poglejte recimo prašek Dash, ki se prodaja pri nas in Dash, ki je naprodaj v Avstriji, ali čokolada Milka itd….
No, v bistvu se mi je zaradi omenjenih dogodkov dvignil pritisk in sem začela razmišljati da bom začela kupovati samo kvaliteto. Rajši manj pa tisto OK.
Zato sem pa vprašala. Sej v bistvu ne vem koliko so cene njenih torbic, kvaliteta je pa najbrž res OK.
nasa mama prisega na Grosljevo, ampak zdaj v penzionu zanjo nima vec denarja. Doma ima na splosno celo morje torb. Mogoce se me ravno zato ni prijelo. Sama si nikoli nisem kupila nobene torbe z blagovno znamko in si jo po moje tud nikol ne bom. Imam en lep usnjen ruzak za na rame, v katerem imam lahko vse,lepo funkcionalno ze ene sest let. Imam pa tudi ENO torbico za cez ramo, ker mi jo je slucajno en senkal. 🙂
Meni je pri torbah vazno, da so mocne in gre cim vec noter, zlasti knjige in to, in najlazje je te stvari nosit na hrbtu, pa tudi na potovanjih je prostornina vazna. Ce pa bi ze kupovala, tako nobel za k oblekam, bi si pa sigurno kupila neki lepga pocen pri kaksnih Kitajcih v Trstu.
To, da imam premalo, da bi kupovala poceni, sem jaz pogruntala že zdavnaj. V Massu sem že pred 10 leti kupila prve in edine čevlje, v New Yorkerja sem zavila samo enkrat – pa me je odneslo ven…
Res je, raje imam malo in to kvalitetno, ampak kvalitetno torbico dobiš tudi brez podpisa gospe G. Marjetino torbico kupi, če ti je res všeč in jo boš znala dobro porabit. Mislim, da bi si tudi ona tako želela:)
Jaz imam usnjeno brezčasno torbico od Neckermana, za katero sem pred ŠESTIMI LETI odštela takratnega jurja in pol (in to še ni vse: zraven sem dobila še manjšo kozmetično torbico in obesek za ključe :)))))) !!!!
Če si jo dobro ogledam, ima pred seboj sigurno še nekaj let!
Je velika, praktična, vanjo spravim vse in še več, ter paše povsod. H kavbojkam in elegantnim hlačam.
Prepričana sem, da po uporabnosti in izgledu lahko konkurira torbicam MG. Samo da je bila cenejša.
Jaz imam eno torbico od Grošljeve, ki sem jo kupila pred tremi leti. Je nekaj posebnega, je pa tudi zelo težka, ker ima ročaj skoraj cel kovinski, tako da jo zelo redko nosim. Je v zeleni barvi. Takrat je bila izredno draga 540 evrov. Bi jo pa takoj prodala, zato ker se mi zdi dejansko pretežka in me začne kar hrbet boleti. Torbica je tudi dokaj velika. Mislim, da s cenami pretirava, ampak ima uveljavljeno ime in si to lahko privošči. Ko sem jo kupovala je bila dokaj korektna in prijazna. Se mi je pa že zgodilo, da sem šla pogledat v trgovino in je bila bolj arogantna. Mislim, da nekako začuti, kdo resno misli kaj kupiti in kdo samo gleda.
Meni se tudi zdi, da so torbice Marjete Grošelj močno precenjene. Pa tudi modeli mi niso kaj posebnega. Sem pa tja najdeš kakšnega zanimivega ampak me cena odbije. Je kar nekaj spletnih trgovin kje se da dobiti kakovostne usnjene torbice po zelo ugodni ceni.
Poštovana,
evo prilike 🙂
Lp iz Zagreba
Ja, kvaliteta njenih torbic je neverjetna ! Eno sem podedovala od mame in je še vendno lepa !
Njene torbice sama nosim po deset let in več, vedno izgledam urejena z njimi, čeprav sem lahko v kavbojkah, kar dvignejo mi videz ! Izbira je bogata in lahko vsaka ženska najde kaj zase, gospa Grošelj tudi dobro svetuje.
Res pa je, da so njene torbice vsaj zame drage in nakup vendno dolgoročno načrtujem po načelu : nisem tako bogata, da bi kupovala “klump”.
Vaselite se njenih torbic in uživajte v njih vsaj toliko, kot jaz 🙂