zadeve za vadbo doma in ostali izdeliki ter vaše izkušnje
Nekaj me zanima..Ali kdo od vas kupuje v Lidlu, Hoferju ali kateirh druhih trgovskih franšizah pripomočke za domači fitness, oz. vadbene pripomočke? Zasledila sem namreč že takoj po novem letu in v včerajšnjem, da imajo v prodaji različne uteži, pa različne pripomočke za različne dele telesa..Zdaj me pa zanima, kakšno je razmerje med kakovostjo in ceno? Glede na to, da imam že izkušnje, ko sem recimo dobila kavbojke za 8 evrov pred 4 leti in so še danes kakor nove- me zanima če se tile izdelki lahko kosajo z najbolšimi ali pač ne? Saj vem, da mi boste večinoma rekli v stilu malo denarja malo muzike..Ampak ko se spomnim na tiste kavbojke, ( pa še kaj od gospodinjskih aparatov, ki sem jih dobila po smešno nizki ceni in jih še danes normalno po 5 letih uporabljam-gre za pogosto uporabo 4x tedensko recimo ročni mešalnik) bi res rada slišala vaša mnenja..Kakšne so vaše izkušnje? Mal dnarja mal muske ali ne? Povejte mi še za katere izdelke in kje ste jih kupili. Tnx
Predvsem je za razmislit, kaj od tega boš potem dejansko uporabljala.
Jaz imam par ročk po 3 kg in podlogo, in to je vse, kar rabim. Včasih si dam še dodatne uteži okrog gležnjev. Sem pa kupila neki trak in eno čudno zadevo za roke trenirat, tega pa ne uporabljam.
Drugače tudi jaz nimam pomislekov glede njihove robe do 20 evrov, kar je čez, kupujem drugje. Tako da kolesa ne bi kupila pri njih, niti tekaških copatov, pa so mogoče res dobri, ampak se še nisem poglobila v to in ne vem.
Ne, raje kupujem v italijanskem, ne slovenskem Decathlonu, ker imajo dosti več izbire in boljše akcije za te male pripomočke ( Decathlon “kettlebell” uteži naprimer, ker so lične, majhe, tiste iz Hofra so bile v isti kilaži bolj glomazne in štoraste, potem kolebnice, pa uteži za okoli gležnjev in zapestij).
velike pripormočke ( vodni veslač naprimer pred časom, ki je edina res gnjenja vredna naprava za doma) pa raje v specializirani trgovini, kot je tole, oziroma preverim cene na nemškem in britanskem Amazonu kot za vso manjšo tehniko in mašinerijo in če je s poštnino še vedno ceneje, kot v Slo, kupim ,tako je bilo tudi za tole, ko je bil celo en model z monitorjem S4 cenejši preko nemškega Amazona z dostavo, kot pri slo ponudniku model s slabšim monitorjem – ponvadi se splača kupovat na kak črni petek ali Cyber Monday: