Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako se oblačite moški čez poletje?

Kako se oblačite moški čez poletje?

Spodaj berem neko safari sranje in skoraj kap…..kakšen stil imate čez poletje ?

Jaz se pri 43 ih še vedno oblačim v 95% na tak podoben način…allstarke za različnimi barvami vezalk, ali japanke, majca ali srajca in obvezno tak jeans , več ali manj originalno potrgan in z različnimi podlagami, 7 parov…na roki ene par usnjenih vezanih tanjših zapestnic…od nakita nosim samo uhan….letos je plan še tattoo…
Za športat (bicikl, lauf) imam seveda pajkice in švic majice…
Za zvečer po mestu hajkat, ko je že bolj mraz, pa kakšen kapucar….tanjše jakne in podobna jajca ne nosim nikoli…prav tako ne nosim denarnice in nikoli dežnika….

[attachment=0]allstar.jpg[/attachment]

To kar opisuješ, je na moškemu tvojih let smešno in daje vtis nedoraslega, neresnega, ki se ima še vedno za najstnika. In glede na to, da najstnik pač ni več, izpade smešno.
Oblačenje je pa seveda povezano tudi z delom, ki ga opravljaš in ne moreš imeti univerzalnega recepta za računalniškega programerja, bančnika, prodajalca, direktorja, skladiščnika…

Šiptarsko do amena.

Pa ti veš kako izgledaš s takim stilom oblačenja pri svojih 43-ih?… Patetično! Kaj češ… leta grejo… obraz govori resnico… kljub usnjenim zapestnicam… in različnim barvam vezalk… Sorry, ampak res patetično :)))

Se strinjam. Nič ni bolj hecnega kot človek (moški ali ženska), ki s svojimi oblačili, frizuro ali obnašanjem ostane v najstniškem obdobju in sploh ne oprazi, da je vmes minilo nekaj desetletij. Niti slučajno ga ne moreš resno jemat.

Mene oblači ZAVAS:-))

Jah kdo ti je kriv, če ne poznaš nobenega mladostnega tipa okrog sebe…obraz in fit postavo imam za 30 letnika in parkrat na leto dejansko slišim tako cifro od nepoznane bejbe…za koji qurac bi se potem moral oblačit ko en stari ata, če zgledam mladostno??? Tak stil oblačenja paše zraven in nihče me ne bo prepričal v nasprotno…

In tud ne vem zakaj bi moral izpast neresno zarad tega…tisti ki se resno oblačijo pri teh letih, so veliki večini že popolnoma zdolgočaseni v lajfu, f.uk jim je že znanstvena fantastika , zajebancije in žuranja je konc itd…hvala lepa za tole…raje sem živ…

43 je taprav dec
in kaj če jih nima 25
kje piše, da se morjo oblačit kot staci
nehat babe
nimate pojma
tegale tora bi pa jz itak
haamamammama
bolj ko gobca bolj me rajca hahahhah

😀 sor pri skor petdesetih se oblečeš kot otrok

Hehe, kot moj stric. Je leto starejši od tebe in vse čist isto, razen usnjenih zapestnic ne nosi, v bistvu nobene zapestnice. Ima pa tud on uhan, skor zmer brez denarnice hod okol in redkokdaj dežnik 🙂

Šiptarsko do amena.[/quote]

A ni to bolj bosanski stil?
No ja, vsaj na našem koncu, ko vidiš takega tipa, takoj veš, da je priseljenec z juga.

Meni je vseeno, kaj nekdo nosi, a vseeno raje pogledam mladostnega ateka kot pa dedka sredi 40-ih. Če mu paše, go for it!

Men je to čist ok stil.

Hehe, kot moj stric. Je leto starejši od tebe in vse čist isto, razen usnjenih zapestnic ne nosi, v bistvu nobene zapestnice. Ima pa tud on uhan, skor zmer brez denarnice hod okol in redkokdaj dežnik :)[/quote]

Čemu dežnik? Jaz ga ne potrebujem že vrsto let. Če sem zunaj na športanju imam pa vedno anorak pri roki.

unikatno…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Šiptarsko do amena.[/quote]

No ja, vsaj na našem koncu, ko vidiš takega tipa, takoj veš, da je priseljenec z juga.[/quote]

Hahaha…na tej fotki so samo hlače podobne….ne nosim nekih kičastih čefurskih belih/rozastih majc, pa belih ur itd…dost je army stajla …tud allstarke sem imel že army kamuflirane… pa seveda rockerski /metalski stil…temne visoke allstarke obvezno…več parov…pa nič od čefurskih frizur….brijem se na nulo…
Komaj čakam na tattoo, da zapolni še zadnji košček v mozaiku…

Ja šit no, kaj je pa tle unikatnega??

Ja šit no, kaj je pa tle unikatnega??[/quote]

Sarkazem???

Jah kdo ti je kriv, če ne poznaš nobenega mladostnega tipa okrog sebe…obraz in fit postavo imam za 30 letnika in parkrat na leto dejansko slišim tako cifro od nepoznane bejbe…za koji qurac bi se potem moral oblačit ko en stari ata, če zgledam mladostno??? Tak stil oblačenja paše zraven in nihče me ne bo prepričal v nasprotno…

In tud ne vem zakaj bi moral izpast neresno zarad tega…tisti ki se resno oblačijo pri teh letih, so veliki večini že popolnoma zdolgočaseni v lajfu, f.uk jim je že znanstvena fantastika , zajebancije in žuranja je konc itd…hvala lepa za tole…raje sem živ…[/quote]

Tuki se pa čist strinjamvs tabo.
Poznam par ljudi, ki so nekje tvojih let, zgledajo tud 10 let al pa še več mlajši in ne vem zakaj se ne bi smel oblačit na tak način.
Se pa strinjam, da če imaš kakšno bolj specifično zaposlitev, da se takrat temu primerno oblečeš. Npr kakšna uprava v podjetju, vsi v oblekah in kravatah, morš bit tud ti temu primerno oblečen. V nasprotnem pa ni sile. Imam soseda, je sicer star okol 35 let, vodja enga oddelka v banki, pa gre polet v službo oblečen podobn kot si prilimal prej slikco. Ne vem zakaj ne bi smel, če ne dela direkt s strankami. Se pa seveda tud on čist drugač obleče za kakšne sestanke.

No ja, vsaj na našem koncu, ko vidiš takega tipa, takoj veš, da je priseljenec z juga.[/quote]

Hahaha…na tej fotki so samo hlače podobne….ne nosim nekih kičastih čefurskih belih/rozastih majc, pa belih ur itd…dost je army stajla …tud allstarke sem imel že army kamuflirane… pa seveda rockerski /metalski stil…temne visoke allstarke obvezno…več parov…pa nič od čefurskih frizur….brijem se na nulo…
Komaj čakam na tattoo, da zapolni še zadnji košček v mozaiku…[/quote]

A jbg, tuki si me pa razočaral 😉
Zakaj so bele pa kakšne nežne barve roza, rumena.. .čefurske? Dobr, moj je res čefur, ampak je prav lušn polet kratke hlače nekje do kolen, kakšna taka majčka gor, all starke in piči :)))

Thorr, moram reči, da dobro govoriš slovensko, glede na to, da si slikco podal tako kot menda tudi ti zgledaš, domnevam, da si daleč z juga prišel v Slovenijo.

In tud ne vem zakaj bi moral izpast neresno zarad tega…tisti ki se resno oblačijo pri teh letih, so veliki večini že popolnoma zdolgočaseni v lajfu, f.uk jim je že znanstvena fantastika , zajebancije in žuranja je konc itd…hvala lepa za tole…raje sem živ…[/quote]

Tuki se pa čist strinjamvs tabo.
Poznam par ljudi, ki so nekje tvojih let, zgledajo tud 10 let al pa še več mlajši in ne vem zakaj se ne bi smel oblačit na tak način.
Se pa strinjam, da če imaš kakšno bolj specifično zaposlitev, da se takrat temu primerno oblečeš. Npr kakšna uprava v podjetju, vsi v oblekah in kravatah, morš bit tud ti temu primerno oblečen. V nasprotnem pa ni sile. Imam soseda, je sicer star okol 35 let, vodja enga oddelka v banki, pa gre polet v službo oblečen podobn kot si prilimal prej slikco. Ne vem zakaj ne bi smel, če ne dela direkt s strankami. Se pa seveda tud on čist drugač obleče za kakšne sestanke.[/quote]

Ne samo zanikrni dedci, tud babe očitno ne zastopijo, da če se tip redno rekreativno ukvarja s športom od svoje mladosti in ima kolkr tolk pošlihtano prehrano, je še pri 60 ih fit in komot za uč vržt …pa dobr, genetika tud nekaj šteje…
Velika večina dedcev 40-50, ki jih gledam okrog sebe, je pa zapuščenih do amena…kot da bi že obupali nad lajfom…ja peesda kako se lahko to sploh zgodi??

Thorr, moram reči, da dobro govoriš slovensko, glede na to, da si slikco podal tako kot menda tudi ti zgledaš, domnevam, da si daleč z juga prišel v Slovenijo.[/quote]

Ker smo že spet pri južnjakih, ta moj sosed, ki sm ga prej omenila je Slovenc, vsaj 3 kolena nazaj, več ne vem.

Thorr, moram reči, da dobro govoriš slovensko, glede na to, da si slikco podal tako kot menda tudi ti zgledaš, domnevam, da si daleč z juga prišel v Slovenijo.[/quote]

Ker smo že spet pri južnjakih, ta moj sosed, ki sm ga prej omenila je Slovenc, vsaj 3 kolena nazaj, več ne vem.[/quote]

Ne poznam tvojega soseda.
Komentar je letel na fotko.

New Report

Close