Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style črnina poleti

črnina poleti

Pozdravljeni,
prosim za nasvet. Trenutno nosim črnino, ker mi je pred kratkim umrl oče:(
Ker se bližajo toplejši dnevi , me zanima kako sem lahko napravljena temno – kombinirano morda s sivo ali morda samo modro?
Saj počasi bom itak šla iz čiste črnine v kombinacijo in svetlejše tone. Vseeno pa prosim za nasvet, ker nekako ne morem iti direktno iz črne v roza ampak rabim bolj počasni prehod…
Upam , da razumete, kaj si želim.
Hvala za predloge.

Najprej moje sožalje.

Ne obremenjuj se preveč, ali je črna primerna za pomlad, nosi to, kar želiš oz. kakor se počutiš. Ko boš pripravljena, predlagam da vneseš barvo s kosi, kot so šali, srajčke v pastelnih barvah ali s kakšnimi lepimi pomladnimi vzorci, morda lahek plašč, jakna v pudrastih tonih..

Danes ne gledamo več tako strogo na nošenje črnine … Obleci se tako in v takšne barve, kot se počutiš. Zadnje čase, kar sem videla žalujočih svojcev, razen 90-letne sosede nihče ne nosi črnine.

Sicer je pa črna barva vedno v modi – jaz jo nosim tudi poleti. Lepa barva je tudi zelo temna siva, eni rečejo tudi off black, torej skoraj črna. Tudi običajno bolj hvaležna, ker se ne vidi vsak prašek gor in boš to mogoče z veseljem nosila tudi sicer. Drugače pa, če imaš recimo črne hlače in črno majico, kombiniraš s kako svetlejšo jopo oz. suknjičem ali obratno, pod črn suknjič daš belo, sivo, drugo svetlo majico …

Pozdravljeni!

Tudi meni je pred kratkim umrl oče, a se nisem odločila za črnino, vašo odločitev pa vsekakor spoštujem. Za manj opazen in ne preveč radikalen prehod s črne vam predlagam modro barvo. Lahko je najprej temno oz. mornarsko modra, potem pa počasi vedno svetlejša. Temno modra je poleg tega letos v kombinaciji s črno nadvse v trendu. Upam, da vam bo moj nasvet prišel prav.

MJZ Fashion I Osebno nakupovanje, modno svetovanje in izposoja I Fashion blog www.mjzfashion.si

New Report

Close