Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kakšne udobne, a modne salonarje s 3-4 cm peto za na kavbojke?

Kakšne udobne, a modne salonarje s 3-4 cm peto za na kavbojke?

Navadno nosim hlače – vseh barv – kakor kavbojke in jih kombiniram z elegantnejšim zgornjim delom. Čevlje pa si res želim udobne, zato imam skoraj vse za zavezat in brez pete. Vseeno pa bi rada kake salonarje, ampak morajo biti pa res udobni in ne za stare mame. Vem, hude zahteve – morda pa kdo ve za kaj podobnega s 3-4 cm peto. Pa kam naj grem pogledat (v Ljubljani). Hvala.

Moj odgovor ti ne bo všeč – lepi čevlji s 3-4 cm peto NE obstajajo.

No, lepše so pa zagotovo od takih čisto brez pete, ane?

Nikakor. Ima kar prav. Ali nizek dober čevelj ali pa salonar z visoko peto. 3-4 cm je enostavno za n’kamor …

Nikakor. Ima kar prav. Ali nizek dober čevelj ali pa salonar z visoko peto. 3-4 cm je enostavno za n’kamor …[/quote]

saj ni res, jaz sem med manjšimi, zato imam vedno rada malo pete.. Čisto nizkih čevljev ne maram, visokih 8 cm in več
tudi ne, ker je matranje pri hoji. Čevlji Alpina so za mene največja eleganca. Bili so vedno dragi, a sedaj so s temi
znižanji kar dostopni. In dobiš eleganten čevelj, peta 3-4 ali 5 cm in malo širša za lažji korak. Res ne vem, kje
vidite, da čevelj s tako peto ni eleganten..

Nikakor. Ima kar prav. Ali nizek dober čevelj ali pa salonar z visoko peto. 3-4 cm je enostavno za n’kamor …[/quote]

saj ni res, jaz sem med manjšimi, zato imam vedno rada malo pete.. Čisto nizkih čevljev ne maram, visokih 8 cm in več
tudi ne, ker je matranje pri hoji. Čevlji Alpina so za mene največja eleganca. Bili so vedno dragi, a sedaj so s temi
znižanji kar dostopni. In dobiš eleganten čevelj, peta 3-4 ali 5 cm in malo širša za lažji korak. Res ne vem, kje
vidite, da čevelj s tako peto ni eleganten..
[/quote]
Prav rada bi videla ene Alpinine čevlje z široko peto in, da bi bili elegantni.

Kot je predhodnica rekla: ali visoka peta ali pa lep nizek cevelj.

S peto 3 cm si pa samo pogrsas nogo in dodas ene 20 let.

Se strinham, popolnoma ravni ali 8cm. 3cm so za stare bakice. Izgleda grozno. Ga ni lepega čevlja s 3cm peto.

Se strinjam, tisto s 4 cm peto je obupno. Cevelj s peto od 8 cm naprej. In kupi kvaliteten cevelj, pa bo tudi hoja neproblematicna. Sedaj spomladi bo lepo nositi sandale z visjo peto in jeans. Ravno iscem ene lepe.

ti kar kupi kakšne čevlje s polno peto, so zelo stabilni.
Meni ni gršega kot ženske v balerinkah, po možnosti debele.

Dejte nehat no, kar peta 8 cm ? Druga možnost pa bedne balerinke??
A ste tuki same polpritlikavke oz. nedorasle deklice, ki bi imele petke..če pa mami ne pusti, pa čeveljčke za pupike??

A ni hec, da je v štacunah kar nekaj izbire teh čevljev…ampak ne. Furat je treba fužine stajl…

pač so plehke afne, ki so si vbile v glavo neki preživeli stajl … prav privoščim jim zvite gležnje in boleče sklepe na stara leta :)))

pač so plehke afne, ki so si vbile v glavo neki preživeli stajl … prav privoščim jim zvite gležnje in boleče sklepe na stara leta :)))
[/quote]

Gre zgolj za mnenje iz estetskega vidika. In smo ga podale. Salonar s 3-4 cm peto je grd in nogo, postavo, styling pogrša v vsakem primeru. Kar seveda še ne pomeni, da bom za tako žensko s prstom kazala. Ima seveda pravico do takega čevlja in me nič ne moti. Agument o zvitih gležnjih in bolečih sklepih pa pade, saj nobena ne trdi, da lepi čevlji z nizko peto ne obstajajo in jih verjetno nosimo vse.

Pravijo, da se o okusih ne razpravlja. Ali pa, da imajo vsake oči svojega malerja.

Meni so tile prav lepi:
http://www.alpinashop.si/p1-5-32287/modna-obutev/zenski-cevlji-salonarji/anda-83821

Pa tile tudi:
http://www.alpinashop.si/p1-5-28741/modna-obutev/zenski-cevlji-salonarji/latina-82742z

Pa imajo oboji precej nizko petko. Sama sem visoka nad 180 cm in seveda iščem tudi salonarje z nižjo petko. Saj bi raje imela 8 cm petke, ampak sem že tako visoka, poleg tega je res treba znati hoditi v takih čevljih, pa še za občutljive noge niso.

Ara ima zelo udobne in tudi lepe (če nisi plehka, seveda)
https://www.google.si/search?q=ara+salonarji&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiYoN6H99XTAhVJOxQKHfkEClIQsAQINQ&biw=1334&bih=668

Prav res imajo vsake oči svojega malarja. Meni so tile dvoji… No coment. Drugi še mogoče, prvi pa za mojo staro mamo.

Sori, tisti Alpinini čevlji zgoraj so za stare mame.
Kaj pa kaj takega, sandali sicer, ampak styling, ki ni za luno:
https://www.lulus.com/products/jessica-simpson-haize-black-kid-suede-lace-up-heels/344642.html

Prav res imajo vsake oči svojega malarja. Meni so tile dvoji… No coment. Drugi še mogoče, prvi pa za mojo staro mamo.
[/quote]

Veliko raje elegantne brez pet kot tole zgoraj. Men so za stare mame.

Vaš link

le kaj jim fali??

o bog, a se greš tepst 🙂 tole je pa za gladiatorke :))))
ma ne dam tega na nogo pa če za mano mečejo…

lepe, modne in ugodne imaš v Zari… https://www.zara.com/si/en/woman/shoes/high-heels-c358018.html?ts=1493892286885

“mid heel” je višina petke, ki jo iščeš 🙂

Alpina… pa je za stare omike 😀

Moja mama pri 70 letih jih ne bi obula, jaz pri 48 še manj. Mogoče nona, če bi bila še živa. Pa še zanjo dvomim. Starinski, že na pogled trdi, oblika nikakva… daleč od kakšne elegance.

Moja mama pri 70 letih jih ne bi obula, jaz pri 48 še manj. Mogoče nona, če bi bila še živa. Pa še zanjo dvomim. Starinski, že na pogled trdi, oblika nikakva… daleč od kakšne elegance.
[/quote]

enkrat opanke vedno opanke

Alpinini so meni čisto okej. Jih imam kar nekaj, so udobni, usnjeni, zdržijo kar nekaj, na znižanju ugodni. Moje finance so omejene in si dragih čevljev ne morem privoščit. Gledam, da ujamem popuste. Sem kupila krasne usnjene sandale od Alpine. Vidim v Emporiumu pri Prešernu neko znano znamko enake za 300 evrov.

Ampak tisti od Zare, ne vem no. Cevelj z visoko peto mora bit dobro narejen, da lahko v njem lepo in udobno hodis. In tak cevelj naredi nekdo, ki dela cevlje in ne malo mesano na zaru. Jaz v Zari cevljev ne bi kupila, ker hudo dvomim, da je udoben.

Tisti Alpinini, tudi meni ni lep prav noben, za starejso generacijo ze, za nas pa ne.

Nisem pa pritlikovec, ki nosi samo 8+ petke. Pravzaprav nosim pete precej malo, vecinoma nizke cevlje. Balerinke so ze malo iz mode se mi zdi, sedaj so bolj spagarce spet in, ter superge.

New Report

Close