Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kaj narediti, da mi bojo spet rastle obrvi?

Kaj narediti, da mi bojo spet rastle obrvi?

Dolgo sem si pulila obrvi na ozko. Zdaj sem že v letih in mi tudi izpade kakšna, pa vidim, da jih skoraj nimam več A se da kaj narediti, da bodo spet rasle? Mazat z ricinusovim oljem? To sem slišala nekje. Kaj naj naredim, brez ne bi bila rada, risat si jih pa nočem, grdo je videt. Hvala.

Ajde, da se dol brijete, tega sem se navadil ampak, da ste tako opaljene, da si pa obrvi na golo pulite, to pa tud v teoriji ne morem razumet. Samo predstavljam si kako bedno more bit brez obrvi, recimo v zimskem vremenu in ob veliki vročini, ko ti vsaj malo obrvi zadržijo znoj.

V lekarni kupi serum za rast trepalnic. S tem serumom si redno mazi predel obrvi. Bodi natancna.

Dobro, za poletje mi je jasno, kaj imajo pa obrni z zimo, pa ne…..

Sicer ti želim, da dobiš nazaj vsaj neko gostoto, vendar ko so mešički uničeni od dolgoletnega puljenja, bo tudi tisto, kar še bo zrastlo, sedaj ko boš prenehala z golosekom kot bi posejal travo na zelo slabi zemlji. Pozanimaj se o presaditvi, če je možno. Sama si jih nikoli nisem pulila, pa so se mi sedaj v letih že pošteno razredčile.
V bistvu pa ne pišem tega tebi, ti tako že vse to veš. Pišem mlajšim generacijam, ki se tetovirajo od tal pa do glave, ki se pirsajo na najbolj neobičajnih mestih, ki si vstavljajo matice v uhlje, ki si vbrizgavajo botox in počnejo še druge čudne stvari. Prišel bo čas, ko bo moda drugačna in takrat boste ugotovili, kako groteskni ste, iznakaženi, čeprav sedaj vrsta ljudi misli, da je vse to kul. Tudi puljenje obrvi je bil nek zgrešen modni hit skoraj celo desetletje. Dovolj, da te sedaj kar zmrazi, ko na ulicah vidiš obup tistih narisanih obrvi. Prej kot slej pride čas, da narava izstavi račun!

Sicer ti želim, da dobiš nazaj vsaj neko gostoto, vendar ko so mešički uničeni od dolgoletnega puljenja, bo tudi tisto, kar še bo zrastlo, sedaj ko boš prenehala z golosekom kot bi posejal travo na zelo slabi zemlji. Pozanimaj se o presaditvi, če je možno. Sama si jih nikoli nisem pulila, pa so se mi sedaj v letih že pošteno razredčile.
V bistvu pa ne pišem tega tebi, ti tako že vse to veš. Pišem mlajšim generacijam, ki se tetovirajo od tal pa do glave, ki se pirsajo na najbolj neobičajnih mestih, ki si vstavljajo matice v uhlje, ki si vbrizgavajo botox in počnejo še druge čudne stvari. Prišel bo čas, ko bo moda drugačna in takrat boste ugotovili, kako groteskni ste, iznakaženi, čeprav sedaj vrsta ljudi misli, da je vse to kul. Tudi puljenje obrvi je bil nek zgrešen modni hit skoraj celo desetletje. Dovolj, da te sedaj kar zmrazi, ko na ulicah vidiš obup tistih narisanih obrvi. Prej kot slej pride čas, da narava izstavi račun![/quote]

kot je seveda tudi današnji slog tetoviranja in vrisavanja obrvi modna muha, ki si ga bodo nekater potem zelo težko popravile. Populjeno in manjkajoše še vedno lahko dodaš, tako narisano , permanentno ali tetovirano pa zelo težko odpraviš. In ta slog paše res tapravim Balkankam pa kardašijankam stil današnjim ženskam, ki jih kopirajo. Ni pa huje videt ene blondine s temi umetno naseklanimi obrvmi gor. Tak “presenečen” pogled imajo, da se ti kar zasmilijo, da so bile tako neumne da so si to naredile.

Dobro, za poletje mi je jasno, kaj imajo pa obrni z zimo, pa ne…..[/quote]

Po moje jih more orng zebst gor nad očmi. Sej veš tisto, ko je orng zima, se srež tud na obrveh nabira, no tako si pač jst predstavljam.

Dobro, za poletje mi je jasno, kaj imajo pa obrni z zimo, pa ne…..[/quote]

Po moje jih more orng zebst gor nad očmi. Sej veš tisto, ko je orng zima, se srež tud na obrveh nabira, no tako si pač jst predstavljam.[/quote]

Aha, samo, kdaj so pa bile pri nas take zime, da bi te skrbelo:)))

Po moje jih more orng zebst gor nad očmi. Sej veš tisto, ko je orng zima, se srež tud na obrveh nabira, no tako si pač jst predstavljam.[/quote]

Aha, samo, kdaj so pa bile pri nas take zime, da bi te skrbelo:)))[/quote]

Pa evo, letos, a te ni nč zeblo!?
Dej ti men raj povej zakaj več ne daš tist avatar s tisto bjondo tajnico gor!? Ma se spomnim, pred leti, ko sem sm prvič uletel sem, si bla najboj sexi bejba s tistim avatarjem na mon-u, hehe.

Zaradi starosti so se mi obrvi korenito zredčile. Pred 3 leti sem si dala narediti permanentni makeup, ki je zdržal do letos. Sedaj se mi je precej izgubil in bom obnovila. Moj ni bil upadljiv in tudi mojih obrvi nisem pulila. Močno se znojim in dorisane s svinčnikom bi se zbrisale. Zelo sem zadovoljna le poceni ni.

Aha, samo, kdaj so pa bile pri nas take zime, da bi te skrbelo:)))[/quote]

Dej ti men raj povej zakaj več ne daš tist avatar s tisto bjondo tajnico gor!? Ma se spomnim, pred leti, ko sem sm prvič uletel sem, si bla najboj sexi bejba s tistim avatarjem na mon-u, hehe.[/quote]

A tole:??? Zebe me pa ne, se mi je termostat pokvaril:))) (vsaj nekaj pozitivnega pri EMŠO-ju).

Sevede te ne zebe, ker si za tri take skupaj, kot na avatarju, samo popay do zdaj živi v upanju. :))

Dej ti men raj povej zakaj več ne daš tist avatar s tisto bjondo tajnico gor!? Ma se spomnim, pred leti, ko sem sm prvič uletel sem, si bla najboj sexi bejba s tistim avatarjem na mon-u, hehe.[/quote]

A tole:??? Zebe me pa ne, se mi je termostat pokvaril:))) (vsaj nekaj pozitivnega pri EMŠO-ju).[/quote]

A tole:??? Zebe me pa ne, se mi je termostat pokvaril:))) (vsaj nekaj pozitivnega pri EMŠO-ju).[/quote]

Eeee, to, hvala, tukej je poudarjena ženstvenost, pogled v dekolte in dolg vrat, bjonde lase spete v čop in domišljija …. je .. jebena stvar, hehe.

Eeee, to, hvala, tukej je poudarjena ženstvenost, pogled v dekolte in dolg vrat, bjonde lase spete v čop in domišljija …. je .. jebena stvar, hehe.[/quote]

Sam da si nauš kej naredu:)))). Drugače pa to nisem jaz, tole bitje je čisto preveč nežno:)))

Eeee, to, hvala, tukej je poudarjena ženstvenost, pogled v dekolte in dolg vrat, bjonde lase spete v čop in domišljija …. je .. jebena stvar, hehe.[/quote]

Sam da si nauš kej naredu:)))). Drugače pa to nisem jaz, tole bitje je čisto preveč nežno:)))[/quote]

aha, pol tvojemu karakterju bolj paše tist prejšen avatar. Pa lej, ok., malo veselja z domšljijo je pa le bilo, sam imam rad nežne ženske s to milino, ki je na sliki in ne tiste divlje, ki si jo imela pred to in jo boš verejtno spet gor dala, hehe ampak vsi smo takšni kakršni smo, gluma je najslabš varianta, pa makar virtualna.
Je pa zanimivo, da, ko sem sem uletel pred leti, si mi glih ti najbolj padla v oči s to sliko, ker ta forum je men prvi v katerga sem not padel in tukej kot vidš ostal, hehe. Spoštujem pa to, da si jo spet nalimala za moje veselje, očitno, hehe. ajde… si ne bom nič naredil, bom pa avto zdej opral, hehe, preden grem v službo.

Ko obrvi puliš leta in leta, prenehajo rast. Z ničemer več se ne da pomagat, edino, če ti presadijo lase, vendar imaš potem problem, ker le-te obrvi ves čas rastejo (ker so v bistvu lasje).

Gola, razumem vaše nelagodje saj so obrvi res pomemben dodatek na obrazu.
Vendar so glede na vaše dolgotrajno puljenje obrvi lasni mešički oslabljeni in tudi z leti se rast dlačic zmanjšuje. Serum za rast dlačic vam v vašem primeru ne bo kaj dosti pomagal.

V vašem primeru je najboljša rešitev Japonsko vrisovanje obrvi, kjer se vriše dlačica po dlačica in vse skupaj zgleda zelo naravno-poiščite kozmetičarko, ki zadevo res obvlada.

Širimo Ljubezen<3 https://sirimoljubezen.wixsite.com/ljubezen https://www.facebook.com/studioLjubezen/

Tudi jaz to priporočam, zelo dober je Make Lash, kupi se preko spleta.

Pozdravljena,

sama oblikujem obrvi po metodi Anastasia Beverlz Hills, ki ohranjajo lep in naraven lok. Žal, pri ženskah, ki ste si dolgo časa pulile obrvi, le teh potem ni več. Nekatere so poizkušale z različnimi serumi, vendar je bilo žal neuspešno…
Vedno več žensk se odloča za parmanetno vrisovanje obrvi, vendar s tem previdno. Ko se enkrat odločite za ta poseg, boste morala redno hoditi na vrisovanje, sej le to ni tako kot riasnje tatoojev.

Matina

[b]Martina Razinger[/b] Umetnica ličenja, osebna trenerka pilatesa in senzualnega plesa ob drogu.

Kako je pa s temi olji, mandljevo, ricinusovo,.. ali kaj pomagajo pri krepitvi trepalnic in obrvi? O tem se veliko piše, a me zanima, kaj menijo strokovnjaki.. Hvala.

Olja sicer pomagajo, predvsem ricinusovo, a za večji učinek bi priporočala serum. Olja negujejo trepalnice in obrvi, preprečujejo njihovo izpadanje, serum jih pa še dodatno okrepi in poskrbi da so temnejše, gostejše in daljše…

Zanimivo.. Ja vidim, da so teli serumi kar popularni zadnje čase. Mogoče pa res kakšnega sprobam. Ima katera izkušnje s kakšnim?

Jaz uporabljam lux factor in mi zelo odgovarja, vem pa, da je kar nekaj serumov na trgu.. Ravno zadnjič smo imele s prijateljicami debato o serumih in kako vsaka uporablja drugo znamko in smo vse zadovoljne z rezultati..Tako da je najbolje, da se za enega odločilš, sprobaš in boš videla.

Hvala. Sem malo pobrskala in je res kar nekaj izbire… O lux factorju sem tudi same dobre stvari zasledila. Bom malo še za mnenja in izkušnje naokoli povprašala in se potem odločila. A poleti ga lahko tudi uporabljam?

Ja izbire je res kar nekaj 🙂 Serum lahko uporabljaš tudi poleti.. Super je ravno zato, ker če ga pričneš uporabljati par mesecev pred poletjem, je učinek tako dober, da poleti ne rabiš za vsako stvar maskare gor dajati, kar je super sploh za na plažo.. če zdaj začneš, sicer ne bo takšnega učinka, ampak se vseeno splača pričeti z uporabo, boš pa jeseni zapeljevala s prelepimi trepalnicami 🙂

New Report

Close