Koliko časa ste po nakupovanjih
Ja, včasih sva se s prijateljico dobili ob 15-16 in zaklenili City Park (sam hudiča, nikoli nisva dobili ključev za domov!)
Zdaj se mi ne da več, nekaj že nakupujem preko spleta, Mercator in Leclerc, nekaj v lokalnih trgovinah, govorim o prehrani, oblačila tudi nekaj preko spleta, če uspem kdaj kaj spotoma kupit sem najboj vesela, ko moram pa v šoping, da res kaj potrebujem, joooooj, kakšna mora mi je to, se ne da opisat!
Na kavo grem pa takoj 🙂
Če mi je pa kaj muka, je pa šoping s frendico!
Ona gleda ene stvari, jaz druge. Me ves čas sprašuje, me nervira ‘dej nehi to gledat – a to ti je všeč?’…
Jo moram čakat ali pa ona mene. 🙁
Nikoli več!! Grem sama, malo že v naprej vem kam in kaj mislim kupit. Pogledam še mal okoli in kupim npr. kopalke za 5 €! 🙂
In po šopingu si želim direkt domov. Nobene kavice (“daj te povabim, k ti voziš”) pa pica pa klinac!
K jo imam že tak pun kufer in jo nočem videt 2 meseca!!
In kupim tudi reči, za katere ni treba, da ve/jo! Npr. bekotan kremo ali pa predloge, wiski…….. in pol vohljajo “zakaj pa to rabiš?” Ma daj, sam zgin!
Na kraj pameti mi ne pade it v šoping s kolegicami. Ne sedaj, ko sem v srednjih letih, ne ko sem bila še mlada punca. Niti pod razno.
Kavice tako ali tako ne pijem.
Tvoj ima prav, da nisi ravno normalna :).
In na kraj pameti mi ne pade se it šopinga v soboto ali nedeljo ali praznik – proste dneve pa res ne bom zabila za take zadeve. Grem raje ven v naravo. Šopinge opravim po službi, čim hitreje. 5 ur? Ni šans. Pa kaj to ti hišo kupuješ, da rabiš 5 ur?
Meni se to zdi normalno.
Čistunke seveda čudežno dobijo polno garderobno omaro in napolnjen hladilnik, medtem ko se šetajo po vršacih, navadni ljudje se moramo pa ponižati in prestopiti prag trgovin 🙂
No, v mladih letih sva šli s kolegico skupaj na razprodaje, to je bil že kar običaj, in to za cel dan, vmes na kosilo. Danes v glavnem kupujem po netu, v trgovino grem večinoma sama, včasih s prijateljico, če rabi nasvet ali pa se zmeniva, da se čez dve uri dobiva tam in tam (greva skupaj z avtom iz domačega kraja v šoping center). In če greva potem še na kavo, kar itak greva, mine pet ur tik tak.
Seveda pa tega ne počneva vsak dan, niti ne vsak vikend, niti vsak mesec ne, ampak mogoče dvakrat na leto. Tako da nekako v lajfu imam čas tudi za dopust, naravo, izlete, kaj “bolj pametnega”, karkoli naj bi to že bilo. Kot da ste same matere Tereze in Churchilli tukaj gor.
Svet ni črno bel. A veš to?
Če ene nismo trape, ki bi cel dan zabile za šoping, še ne pomeni, da stvari same pridejo k nam domov.
Jaz grem v trgovino po službi, na hitro nabavim in to je to. Brez spremstva. Kaj pa briga koga kaj jaz dajem v hladilnik ali pa kake gate si kupim? Sorry, to pa nekih drugih žensk res ne briga in mi ni do tega, da mi kdo pod prste gleda.
Soboto pa ni šans, da grem v trgovino, grem ja, raje na kake vršace.
Če ene nismo trape, ki bi cel dan zabile za šoping, še ne pomeni, da stvari same pridejo k nam domov.
Jaz grem v trgovino po službi, na hitro nabavim in to je to. Brez spremstva. Kaj pa briga koga kaj jaz dajem v hladilnik ali pa kake gate si kupim? Sorry, to pa nekih drugih žensk res ne briga in mi ni do tega, da mi kdo pod prste gleda.
[/quote]
Se ti res zdi, da ti dve kolegici hodita 5 ur nakupovat sunko in salamo za v hladilnik? Pupi gresta shoppingirat oblacila, modne dodatke, cevlje, tobrice, nakit, ne pa kumarce v kozarcu, salamo in sunko.
Pri nakupovanju oblacil, torbic, nakita, .. s prijateljico se cas kar hitro zavrti za 5 ur, sploh, ce sta klepetavi, ce kombinirata oblacila in kupujeta cel komplet, zenske pac.
[/quote]
Se ti res zdi, da ti dve kolegici hodita 5 ur nakupovat sunko in salamo za v hladilnik? Pupi gresta shoppingirat oblacila, modne dodatke, cevlje, tobrice, nakit, ne pa kumarce v kozarcu, salamo in sunko.
Pri nakupovanju oblacil, torbic, nakita, .. s prijateljico se cas kar hitro zavrti za 5 ur, sploh, ce sta klepetavi, ce kombinirata oblacila in kupujeta cel komplet, zenske pac.
[/quote]
Pri nakupu oblačil pa še najmanj rabim kako babnico zraven. Ni govora, da se grem kaj takega.
Nekoč sem bila po sili razmer zravne takih babnic, ki so kupovale razno šaro, ki jo omenjaš. V glavnem z mojega vidika so vsaj kako uro visele po trgovinah in kupovale navadno šaro, neuporabno.
To počno najstnice, ja . Pa do recimo 25.leta. Raje do 23., me bodo tiste 25 letnice grdo gledale ;).
Vikendi in dopusti – nakupovanje?? Vam mora bit pa res dolgcajt v življenju.
[/quote]
Mogoče nekatere, ampak ne vse najstnice.
Jaz kaj takega nisem nikoli počela, verjamem pa, da je med najstnicami tudi kaj takih trap, da zagonijo življenje po trgovinah.
[/quote]
Ne vem, kdo ne ve, da svet ni črno bel.
Verjetno ne gresta vsak teden v tak šoping, kaj meniš?
[/quote]
Ne vem, kdo ne ve, da svet ni črno bel.
Verjetno ne gresta vsak teden v tak šoping, kaj meniš?
[/quote]
Tudi, če gresta 2x na leto, je z mojega vidika povsem odveč.
Jaz sem šla enkrat v življenju , po sili razmer, ker pač nisem imela prevoza, da bi šla po svoje. Trajalo pa vseeno ni 5 ur pa sem skoraj znorela.