Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style depiliranje – kako pogosto

depiliranje – kako pogosto

Sem bolj nova v tem 🙂 Kako pogosto si je potrebno depilirati noge? Je kaj narobe če vsakih par dni populim z epilatorjem kar pač zraste ali je bolje, da pustim malo daljše in potem v enem uredim zadevo? Hvala!

Nog si v resnici ni potrebno depilirati. Jaz si jih nikoli.

Jaz si samo poleti depiliram noge pa še to tu in tam. Odvisno, če je kak žur ali kaj takega na vidku, potem ja, drugače ne.
Ko sem bila pa samska, sem pa redno depilirala noge.

Vedno sem mislila, da se ženske depiliramo zaradi /za sebe, ne za druge?!

[/quote]

Zase? Pozimi se sploh ne depiliram tako kot večina ostalih žensk ne.

Jaz sproti potegnem, če vidim, da je kje kaj zraslo. Včasih dlake očitno ne izpuli, ampak odtrga, in je prej daljša.
Depiliram se tudi pozimi. Če sklepam po ženskah na fitnesu, se vse depilirajo tudi pozimi.

Najbrž si še mlada in tvoje dlake niso predolge ali pretemne in preveč moteče. Depiliranje ni nuja, če že ravno sprašuješ. Če si se za to odločila in uporabljaš epilator, ti pa priporočam, da če je le možno, počakaš, da zrastejo daljše in več njih in jih potem populiš. Če so prekratke, se lahko zlomijo in je potem bolje, da si jih kar pobriješ.

Prav tako ti priporočam, da nekaj dni pred in predvsem nekaj dni po depilaciji narediš piling, da se izogneš morebitnemu vraščanju. Meni osebno se pri uporabi tega strojčka (OK, res je že star) res vse zarašča in mi ni preveč všeč. Poleti si predvsem spodnji del nog brijem, če nosim krila, zgornji del mi depilirajo z voskom v salonu.

[/quote]

depiliraš se zaradi drugih, razen če si mazohistka, ki uživa v mučenju sebe. Da dlake niso lepe, so ti vsilili drugi, nisi se tega sama spomnila.

[/quote]

depiliraš se zaradi drugih, razen če si mazohistka, ki uživa v mučenju sebe. Da dlake niso lepe, so ti vsilili drugi, nisi se tega sama spomnila.
[/quote]

Točno tako.
Jaz se depiliram samo zaradi drugih, da si ne brusijo jezikov. Torej pozimi ne. Moža moje dlake ne motijo.

Ok, jaz se sicer brijem, ker se še ni našla ne naprava, ne vosek, ne kozmeticarka, ki bi mi populila dlake tako, kot si jaz želim in bi trajalo več kot par dni. A je zame tvoj način edini smiseln. Druge se pa depilirajo in se hvalijo, kako imajo gladke noge en mesec. Ne vem pa, koga zavajajo, ker je to pač nemogoče. vsaka dlaka je v drugačni fazi rasti, zato teoretično že naslednji dan kakšna pogleda ven (ker je bila ob depilaciji tik pod kožo) in tako vsak dan znova. In potem so delno poraščene nekaj tednov, dokler spet poseg ni opravljen. Meni do tega ni, ker dlak res ne maram gledat.

Zase? Pozimi se sploh ne depiliram tako kot večina ostalih žensk ne.
[/quote]

Jaz pa tudi pozimi hodim na drpilacijo redno.

Jaz sem ponavadi kar zadovoljna z depilacijo.Če pa slučajno 3 dlake ostanejo(to je normalno)si jih pa z pinceto populim.In tako sem brez skrbi kar nekaj tednov.

[/quote]

Točno tako.
Jaz se depiliram samo zaradi drugih, da si ne brusijo jezikov. Torej pozimi ne. Moža moje dlake ne motijo.
[/quote]

Kaj pa vem, res je, da so nam drugi vcepili, da so dlake grde, ampak zase lahko rečem, da sem si noge začela depilirat zaradi drugih, ne zaradi sebe, ker mene na nogah dlake ne motijo, si jih pa depiliram skozi celo leto, poleti in pozimi, nekaj iz navade, nekaj pa, da se pozimi preveč ne razrastejo. Z leti imam vse manj in manj dlak. Pod pazduho in intimni del si pa depiliram zaradi sebe, in sicer ne zaradi videza, ampak zaradi higiene in to počnem že 25 let, od kakega 17. leta naprej.

Pa še za avtorico, jaz si pozimi populim dlake na kake 3 tedne, je fajn, ker v tem času so ravno prav dolge, da se lepo populijo. Poleti sem poskusila na 10 dni, ker v tem času se že pojavi eno manjše število, ampak se mi ni obneslo, me je srbelo in motilo, tako da zdaj poleti počakam vsaj 14 dni, rajši kak dan več, pa pač tisti teden nosim dolga krila ali pa tudi ne, včasih so komaj vidne.

Depiliram se samo poleti. Noge si zaradi drugih in sebe, ker je tudi meni grda kosmata noga izpod krila. Pozimi pa jih tudi jaz ne vidim.

New Report

Close