Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tudi jaz sem nasedla

tudi jaz sem nasedla

In kupila marmelado. Ma kaj je to za ena krema? Imam suho kožo, samo to je, kot bi se z motorno mastjo namazala. Šele s konkretnim drgnjenjem pod tušem je šla stran. Neprijeten občutek ful, kar v kanto je šla.

Jaz marmelado namažem na kruh, ne na telo.

Krema je ena sama packarija. Kupi suho olje Marmelada. Meni je odlično.

Ti si še poceni prišla skozi. Jaz sem kupila sušilni stroj, zdaj pa že par let stoji v kotu. Neuporabna zadeva.

:)))

hahahahahahahaha
dobra ta
sem se res nasmejala, hvala

Z marmelado se mažeš?
A z marelično ali jagodno?

kokosovo

Sem si jo lansko leto kupila,se namazala z njo potem pa šla na vrt česen pipat.Zdaj pa si zamislite kakšna sem bila.Fuj in fej.

:)=

Drugič verjemite tistim, ki so se (že) nasrali in to tudi napisali. Je res tako težko verjeti, da je zadeva zanič?

Tudi mene si ornk nasmejala 🙂 🙂

Meni je pa super. Mehka žametna koža pa še lepo zagorela. Res pa ni za belo kožo, ker je brez zaščitnega faktorja.

ZAAKAJ, POVEJ ZAKAJ? MEN BREZ NJEGA NI ZA ŽIVETI.

Jaz sm se letos prvič mazala z njo, vsak dan in sicer v tankem sloju, ker je res mastna in sm z njo ful zadovoljna.

Sploh ne sledim več kozmetični industriji. Že leta se mažem s kokosovim oljem in z gelom aloa vere in imam dojenčkovo kožo.

Kokosovo olje je tud men fajn.

Avtorica verjetno misli na Afroditino marmelado za sončenje

Jaz sem pa izredno zadovoljna.Uporabljala sem jo lani in letos.Tako zagorela nisem bila še nikoli.Res pa je,da je potrebno prebrati navodila.

New Report

Close