naravno skodrani lasje
Za umivanje glave dumb blond šampon, za styling pa uptight-spray za kodre, ter curl jam-marmelada za kodre. Curl jam naneseš po umivanju na mokre lase, uptight pa lahko uporabljaš vsako jutro za oživitev kodrov namesto vode.
Lahko pa tudi vprašaš svohega frizerja kaj ti on priporoči in katere produkte uporablja.
LP Alenka
Pozdravljeni, nujno rabim frizerja, ki ve kaj počne,…in sicer imama naravno skodrane lase, nekje do ramen, malo čez…že več kot 10 let se nisem strigla, kar pomeni, da bi zdaj že mogla imeti lase v dolžini nekje do polovice hrbta,..pa ni temu tako. lasje mi enostavno ne rastejo. V srednji šoli sem si redno strigla konice, pa mi kljub temu niso nikamor zrasli. Osebe, katere imajo naravne ravne lase, se postrižejo in se njim vidno opazi, ko njim spet zrastejo nazaj. Želim si imeti dolge lase, pa mi ne uspe, kljub temu, da mojih las že dolga leta niso vidle škarice. Moja želja je, najti res ta pravega frizerja, ki ve delati z naravno skodranimi lasmi, ker se želim postriči in odstraniti poškodovane lase, pri tem pa želim imeti frizuro, da bo nekaj pokazala,..hvala vsem, ki mi boste pomagali poiskati dobrega frizerja, lep pozdrav 🙂