Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katere britvice za britje nog za večkratno uporabo?

Katere britvice za britje nog za večkratno uporabo?

Imam wikinsonove, pa so po ene 5 uporabah že slabe. Katere so dobre – za dolgo časa?

Moške gor ali dol, najboljše so!
https://gillette.com/en-us/about-gillette/discover-razor-technology-portfolio#phdesktopbody_0_phdesktopbrandexperiencecontentarea_0_phbrandexperiencecontentarea0221f47a59bd482188a1d6df768958bc_2_pnlFlexiblePromoContainer

Jaz imam tega. Mi ful dolg zdrži britvica. Res pa je, da nimam kaj dost za brit, ker to kr redno delam vse leto, ne sam kot eni npr sam polet 😉

[attachment=0]NIVEA-01_ersatzklingen.jpg[/attachment]

Sicer za noge uporabljam epilator, za vse ostalo pa britvice s 5 rezili, vecinoma Balea, tudi te zenske so presenetljivo dobre.

Samo moške, vedno. Se ne morejo primerjati z ženskimi. Mož kupi zase, pa mu kradem 😊

Katere moške – točno, prosim, kakšne so? Pa za kolikokrat je to za ful dolg? Tiste prve, ki jih je nekdo pripel – to je verjetno nekaj profi. Jaz rabim za noge, pa čim ceneje, ampak za dolgo. Hvala.

Jaz imam tega. Mi ful dolg zdrži britvica. Res pa je, da nimam kaj dost za brit, ker to kr redno delam vse leto, ne sam kot eni npr sam polet 😉

NIVEA-01_ersatzklingen.jpg
[/quote]

Nivea?

So me pred meseci razočarale, pa sem mislila da so(bodo) okej. Nikoli več!

Jah, veš, tole ful poceni pa ful za dolgo nekako ne gre skup.
Balea 5 rezil so mislim da 9€, v kakšni akciji 6-7, zraven dobiš 4 nastavke, če je kakšna super ajn akcija,jih je 8, jaz imam te 4 za 4 mesece za 1x tedensko britje. Ženske. Moške s malo dražje, Gilette pa šemalo dražje, ampak te so pa top.

Wilkinson xtreme3 beauty. Pakirane so po 4. Vendar je vedno kje kaksna akcija in dobis 4+2, nazadnje sem jih kupila v milerju 4+4. Cena okoli 4€. Ne spomnim se tocno. Meni so te super

Koliko časa pa imate eno, da še reže?

Vedno in samo tele, ki sproti vlažijo kožo, da se potem čisto nič ne pozna..
[img]https://target.scene7.com/is/image/Target/49108789?wid=520&hei=520&fmt=pjpeg[/img]

Priznana firma, vzdržljivi Li-ion akumulatorji, reže tudi najbolj zaraščene predele brez problemov:
http://husqvarnacdn.azureedge.net//qs_mh=680&mw=680&ver=00000000T000000/_$$_/media/dam/husqvarna/trimmers%20brushcutters%20forestry%20clearing%20saws%20pole%20saws%20and%20edgers/trimmers/2014/12/08/11/23/h210-0516.ashx

Navadne ženske Bic za enkratno uporabo. Uporabim večkrat.
Imajo samo dva rezila. Čimmanj rezil je boljše so, ker prvo rezilo poreže dlake, ostala samo iritirajo kožo.

En izmed večjih dobičkarskih nategov so “ženske” britvice, pa še za en ku-rc so.

Gilette, mach in podobno, k za deca, trajajo skoraj večno.

Bertka, ti si pa bolj zadaj stala, ko so pamet delili, kajneda 🙂

moj znanec dela na inovaciji: pinceta za puljenje levih obrvi, tako bo vsaka obrv imela svojo pinceto … gre za nagib rasti obrvi 🙂

sprejemam predprijave za nakup

Zate bi bilo bolje, da si tiho kot miš.

[/quote]

pravilno je napisal … gre za nateg za kure

[/quote]

A se me sliši? UJEBENTI.

[/quote]

A se me sliši? UJEBENTI.
[/quote]

Zakaj se pa smešiš? si navajen klovna špilati?

A se me sliši? UJEBENTI.
[/quote]

[/quote]

A imaš preganjavico in si kar nekaj umišljaš, da sem ne vem kdo???

Jaz zdaj vem, kdo si ti. Si slabo nategjena kura, z britvico za 50 centov!!

Hvala.

[/quote]

A imaš preganjavico in si kar nekaj umišljaš, da sem ne vem kdo???

Jaz zdaj vem, kdo si ti. Si slabo nategjena kura, z britvico za 50 centov!!
[/quote]

Kdo si zdaj umišlja? Joj kako si neumen.

50 centov je pa prejela tvoja mama…veš kdaj

Jaz imam Gillette venus…kupim en paket (4 britvice) letno in je več kot dovolj.

jaz gillette venus..ki ima ob robovih še gel

New Report

Close