Najdi forum

Mozolji

Pozdravljeni!

Imam hude težave z mozolji po obrazu in hrbtu. Poskusil sem že veliko različnih stvari, a vse je bilo neuspešno. Tega se ne morem nikakor znebiti. Tudi obisk pri dermatologu ni rešil situacije. Ali kdo ve za kaj, kar RES pomaga in je UČINKOVITO.

Hvala za odgovore.

Nekateri priporočajo homeopatsko zdravljenje. Preveri https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=8316793

Jest sem začela s kremo polžje sline in je precej bolje. Akne izsuši, pa zmanjša tisto rdečino ki ostane od mazoljev. Krema kožo vlaži ni pa mastna, ker ne sme bit. Samo pazi kero kremo kupiš, ker jih je zdej kr nekaj na tržišču.

živjo, tudi jaz imam težave z mazolji že od pubertete, pa jih mam zdej že 40. Ker to toliko časa ze traja so ostale tudi brazgotine in pa konstantna rdečica predvsem okoli ust in brade. Začela sem uporabljati kremo iz polžje sline ker še sama ne vem več kaj nej. Moram rečt da je bolje, rdečica je skor da izginila, še so ostale brazgotine ampak se ne opazijo več toliko ker ni rdeče. Krema se lepo vpije in ne masti kože. Upam da najdeš kaj kar ti bo pomagalo. Slišala sem da je Mizonova prav dobra ampak sem se odločila za Secret Key ker je cenejša. Obe sta azijski, ker baje da so azijski polži boljši.

New Report

Close