Kaj obleči za Novo leto ?
Ne morem se odločiti, kako naj se oblečem za praznovanje Novega leta?
naj oblečem ozke hlače in kakšno izzivalno majčiko ali pa zelo lepo obleko,skoraj svečano z globokim dekoltejem
Rabim tudi predlog za kakšen make-up in frizuro
skratka želim zgledati božansko, edinstveno in zapejivo, kot kraljica noči!
Ali imate kakšen predlog ali idejo , ki naj bo IN ?
Hvala za pomoč !
Veš kaj ti jest povem. “Kraljice noči” bojo itak hotle bit vse, zato se bojo vse prekomerno nališpale (kar bo izpadlo že grdo) in si uredile nekakšne umetelne pričeske s polno enih trakcev in špangic. Pa 1 kg bleščic čez vse skupi pa še bleščeča rdeča obleka in lakasti čevlji. Verjemi mi, da bojo izgledale milo rečeno smešne, še posebno če je tako napravljena kakšna bolj mlada punca.
Kraljica noči in taka, ki pritegne navsezadnje največ pozornosti je normalna punca, ki ima namesto preveč make upa na obrazu nasmeh, lepe naravne lase, ki ji krasijo obraz in je za nasprotnje od vseh preprosto, čeprav tudi lepo oblečena. Mladost je lepota, ne pokvari je z mejkapom.
Jaz bom imela oblečene lepe temno modro- čne kavbojke, ki sem jih kupila v New Yourkerju hehe AMISU (kavbojke te znamke so mi naj najboljše 🙂 Zgoraj bom pa imela oblečeno klepo črno majčko tko z takimi bleščicami. Upam, da bo ql hehe. Mogoče ravno nimam dekolteja, ki se ga imela v mislih ampak vseno mislim da bom OK. papa pa lepo ga žurajte za novo leto.!!
Odvisno kakšne vrste ljudi bodo tam? Kako so ponavadi drugi oblečeni. Da ne boš preveč izstopala (čeprav je to dobro, vendar ne preveč ‘slutty look’). Zapeljiva si lahko v obojem, če si celotno okusno urejena. Mislim, da z enostavno svečano obleko ne moreš zgrešit, sam dekolte bo zapeljiv in zadosten okras….da ne rabiš pretiravat z nekakšno turbo pričesko in ostalim kičem ala novoletna jelka…..no vsaj jaz bi se tako odločila. Sej ni mus da si IN, jaz sem vedno za nekaj klasičnega, ki je vedno IN.
Stvar tvojega okusa. Pojdi v trgovino in ko nekaj zagledaš boš vedela, da je to-to!
Srečno!
Jst bi se v tvojem primeru oblekla v črno kiklco do kolen, preklano na levi strani…pa kako luštkano črno majčko (mogoče bolj dekoltirano, ali odprto na hrbtu), škornje z visoko ošiljeno peto …makeup v zlatih tonih (ne veliko)…Lase bi si mal navila v kodre, jih mogoče s kakimi lasnicami spela…malo bleščic na lase ali dekolte (nikakor ne oboje + preveč!!!)…Pa čim manj nakita…verjetno bi sama obdržala le običajne zlate prstane in si pripela velike okrogle zlate uhane…
Samo to bi oblekla če bi šla kam bolj na “nobl” praznovat…